Victor og Svane.JPG (2)
19_Victor_Norlyk.JPG

Mors-Thy Håndbold forlænger med Victor Norlyk

Tilbage i november 2021 underskrev Victor Norlyk og Mors-Thy Håndbold en toårig aftale gældende fra sæson 22/23. Den oprindelige plan var, at Victor Norlyk primært skulle spille U19 i denne sæson, men hans udvikling har været eksplosiv og talentet så massivt, at aftalen nu er ændret til, at Victor er 100 % med i ligatruppen, og samtidig er aftalen forlænget med yderligere to år til sommeren 2026.

Forlængelsen har været en let beslutning for Norlyk

- Mors-Thy Håndbold ville gerne forlænge, og det har været lige til for mig, for jeg har det godt her, og jeg ser en fremtid her i klubben. Jeg er bare utroligt glad for at være en del af det her hold, som har taget godt imod mig, og det er fantastisk at være med i ligatruppen. Det har været fedt med den spilletid, jeg har fået, og det har været dejligt at gøre det godt med den store tillid, som trænerne har vist mig. Som de fleste drømmer jeg om at komme til udlandet og spille, men lige nu og her drømmer jeg om at vinde så mange kampe som muligt og om at spille slutspil og Final4 med Mors-Thy Håndbold, siger Victor Norlyk.

Det glæder cheftræner Niels Agesen, at Victor Norlyk har forlænget sin aftale

- Det har været tydeligt for de fleste gennem mange år, at Victor er et stort talent, og med hans præstationer i opstarten og senest mod TTH Holstebro, har han overbevist alle om, at han kan begå sig på liganiveau. På trods af at han ikke er den største spiller, kan han faktisk lidt af det hele. Han har et superblik for spillet, han er god til at time tingene både for sig selv og sine holdkammerater og dygtig til at analysere et forsvar.

Victors nye fireårige aftale vidner om, hvor stor en tro vi har på ham, men den vidner også om, at det hele ikke skal indfries nu og her. Og så er det bare en del af det, vi gerne vil - at få lov til at beholde de unge spillere i klubben og arbejde længere tid med dem i stedet for at sende dem videre efter én god sæson. Vi glæder os til at opleve Victor udfolde sit store talent over de næste år i Mors-Thy Håndbold, lyder det fra Agesen.

Aftalen mellem Victor Norlyk og Mors-Thy Håndbold løber til 30. juni 2026.

FAKTA:
Victor Norlyk, født: 24. oktober 2003
Højde: 183 cm. Vægt: 76 kg.
Tidligere klubber: Aars HK, HF Mors
Bosat på Mors-Thy Håndbold Akademi
Studerer HHX på EUC Nordvest
Victor er personligt sponseret af Go' Mad Spar Thy/Mors