Victor og Svane.JPG (2)
HP.jpg

Mors-Thy Håndbold har ansat ny salgschef fra 1.7.2018

Som led i Mors-Thy Håndbold a/s’ ”Strategi 2020” sker der et generationsskifte i salgsledelsen.
Mors-Thy Håndbolds bestyrelse har netop ansat Hans Peter Jarl Madsen som ny salgschef pr. 1.7.2018.

Mors-Thy Håndbolds nuværende direktør for salg, sponsorer, events og team Gunnar Bruhn Simonsen meddelte allerede i efteråret 2017, at han ønskede at fratræde ultimo juni 2018. Derfor har Mors-Thy Håndbolds bestyrelse været på jagt efter en afløser for Gunnar Bruhn Simonsen, der har gjort et fantastisk arbejde for Mors-Thy Håndbold a/s.

Med ansættelsen af Hans Peter Jarl Madsen som salgschef, bliver det et velkendt ansigt i Thy og på Mors, som overtager salgsarbejdet i Mors-Thy Håndbold a/s. Hans Peter Jarl Madsen - i daglig tale HP - er 44 år og har de seneste 24 år arbejdet hos Dragsbæk Margarinefabrik - i de senere år på deltid.

Sideløbende hermed har HP været primus motor og formand for THY ROCK, der siden starten for 19 år siden, har vokset sig til regionens største musikfestival. Udover at arrangere store koncerter har HP også erfaring med at arrangere forskellige typer af events. HP har blandt andet været idémand og arrangør af Thy-Mors på Rådhuspladsen og Thy East & West - Smag Thy. HP har i flere år også været en god samarbejdspartner med og interesseret sig for Mors-Thy Håndbold a/s.

Formand Johannes Søndergaard: ”Bestyrelsen i Mors-Thy Håndbold ser frem til samarbejdet med HP, der sammen med sportschef Henrik Hedegaard udgør den nye ledelse i Mors-Thy håndbold a/s. Den nye ledelses første opgaver bliver at iværksætte en række udviklingsinitiativer i Mors-Thy Håndbolds ”Strategi 2020”. Samtidig benytter jeg lejligheden til at takke Gunnar Bruhn Simonsen for en meget stor indsats for Mors-Thy Håndbold a/s”.

Hans Peter Jarl Madsen: ”Jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg ved, hvilken kæmpeindsats Gunnar Bruhn Simonsen har ydet for at nå det nuværende niveau. Jeg er taknemlig for, at jeg kan trække på Gunnars mangeårige viden og erfaring inden for ”oplevelsesbranchen”. Jeg ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde med sponsorer, Erhvervsklubben, medarbejdere og frivillige i Mors-Thy Håndbold A/S”.

Direktør Gunnar Bruhn Simonsen: ”Jeg er glad for at kunne aflevere en velkørende håndbold-forretning til HP, der også stod øverst på min ønskeseddel, som afløser for mig i Mors-Thy Håndbold a/s.

Jeg tænker tilbage på 7 rigtig gode år - spændende og til tider udfordrende år. En hård start, men takket være   samarbejdet med bestyrelser, sponsorer, kommuner, Erhvervsklubben og de mange frivillige, fik vi løftet Mors-Thy Håndbold A/S til højder, hvor vi i de seneste sæsoner har spillet med om slutspilspladser.

Jeg vil samtidig rette en særlig tak til de mange sponsorer og samarbejdspartnere, som jeg har haft et fantastisk samarbejde med. Det har været en lærerig proces, og uden disses støtte kunne Mors-Thy Håndbold ikke have præsteret så flot på den nationale håndboldarena.

Jeg er stolt over at aflevere et Mors-Thy Håndbold A/S, som er markant stærkere end det Mors-Thy Håndbold A/S jeg kom til i 2011. Der er et godt fundament at bygge videre på.
Jeg har haft spændende samarbejder med HP, og er sikker på, at HP kan levere på alle områder til gavn for Mors-Thy Håndbold A/S. 

Gunnar Bruhn Simonsen slutter med et stort ønske om, at alle sponsorer tager rigtig godt imod HP”.