Victor og Svane.JPG (2)
Søren Hansen.jpg

Mors-Thy Håndbold har ny cheftræner på plads

Søren Hansen, del af TTH Holstebros succesrige trænerteam, skal fra næste sæson stå i spidsen for Mors-Thy Håndbold

Mors-Thy Håndbold har lavet en 3-årig aftale med Søren Hansen, som kommer fra Ringsted på Sjælland, hvor han fik sin håndboldopvækst og spillede sine første år i ligaen som deltidsskolelærer og prof. håndboldspiller. Herefter rykkede han og familien til Holstebro for at udleve drømmen om at være prof. håndboldspiller.

Søren Hansen har et indgående kendskab til den danske håndboldliga via sine ni år som spiller for TTH Holstebro og de seneste tre sæsoner som en del af trænerteamet - først i samarbejde med nuværende damelandstræner, Klavs Bruun Jørgensen og de sidste to sæsoner i samarbejde med Patrick Westerholm. Samarbejdet med Patrick, hvor Søren har haft ansvaret for angrebsspillet, gjorde TTH til vinder af grundspillet og førte holdet frem til DM-finalen i sidste sæson. Udover assistentrollen på herreholdet varetager Søren også assistentrollen på TTH’s hold i dameligaen.

Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold: - Søren har en masse erfaring og håndboldviden fra sin aktive karriere, som han har formået at tage med over i trænergerningen. Når man så lægger hans menneskelige kvaliteter til, ser vi Søren som det rigtige valg for os. Allerede i de indledende samtaler tog Søren os med storm - og referencerne fra spillere, der har spillet sammen med Søren eller under hans ledelse samt trænerkollegaer, har været meget positive om Søren, hans ledelsesstil samt hans håndboldfaglige viden og kunnen. Så vi ser frem til, at vi i samarbejde med Søren de kommende år, kan udvikle holdet og klubben yderligere og lægge lag på det store arbejde som den nuværende stab har lavet.

Søren Hansen: - Jeg glæder mig til at bygge videre på det gode arbejde, der er lavet i Mors-Thy Håndbold. Jeg har altid nydt at være i Thy hallen og Jyske Bank Mors Arena og opleve den fantastiske opbakning der er til holdet og klubben - både som spiller og træner. Det bliver en spændende udfordring at tage skridtet fra assisterende træner til cheftræner, og jeg ser frem til at videregive mine idéer, erfaringer og oplevelser til en spændende spillertrup og klub. Jeg håber på et godt samarbejde med et fælles mål om at skabe resultater, udvikling og oplevelser med Mors-Thy håndbold.