Victor og Svane.JPG (2)
80046267_10158157157342139_2563059783003275264_o.jpg

Mors-Thy Håndbold henter Bjarke Christensen

Mors-Thy Håndbold har lavet en ny aftale med venstrefløj, Bjarke Christensen, som bliver tilknyttet klubben pr. 1. januar 2020. Mors-Thy Håndbold har været på indkøb i Skjern Håndbold, hvor Bjarke Christensen har spillet over 350 kampe herunder både EHF og Champions League-kampe i grønt. Aftalen løber til 30. juni 2022, dog med det forbehold at Skjern Håndbold kan hente Bjarke Christensen tilbage efter sæson 2020/21.

Sportschef i Mors-Thy Håndbold, Henrik Hedegaard, er glad for den nye signing.

- Efter Søren Nørgårds skade afsøgte vi markedet, og da muligheden for tilgangen af Bjarke Christensen opstod, slog vi til. Vi mener at Bjarke og Mors-Thy Håndbold er et godt match, og vi er sikre på, at Bjarkes rutine fra flere hundrede liga- og internationale kampe vil være med til at løfte Mors-Thy Håndbold i den rigtige retning, siger sportschefen.

Bjarke Christensen glæder sig til at blive en del af Mors-Thy Håndbold.

- Jeg ser Mors-Thy Håndbold som et hold i fremgang med et spændende udviklingspotentiale, som jeg glæder mig til at blive en del af. Jeg har hørt gode ting om klubben fra Søren P. og Emil, så det har været et let og naturligt valg. Hallerne i Thy og på Mors kender jeg kun positivt - et par gode hjemmebaner med tryk på kedlerne og med stor opbakning til klubben, hvilket tiltaler mig, siger han og fortsætter:

- Jeg ønsker at bidrage med så meget som muligt, så vi kan komme væk fra den nederste del i rækken og forhåbentligt ramme slutspillet kontinuerligt. Mine forventninger er store. Jeg er sulten efter at spille, og jeg kommer til at byde ind med rutine, fight, vildskab, godt forsvarsspil og forhåbentligt masser af mål. Jeg glæder mig til at få en stor rolle i Mors-Thy Håndbold og til at have morsing- og thyboerne i ryggen, så vi sammen kan fortsætte den vilde stemning, og Bette Balkan forblive en berygtet hjemmebane, siger Bjarke Christensen.

FAKTA:
Bjarke Christensen, født: 26. januar 1992
Højde: 190 cm. Vægt: 88 kg.
Bosat i Skjern med Stine og sønnen Arthur
Samarbejder med Bjarte Myrhol om Håndboldsitet Learn Handball