Victor og Svane.JPG (2)
Svend Rughave.jpg

Mors-Thy Håndbold henter målmand i Skjern Håndbold

Han har spillet i GOG, i Skjern Håndbold og i Lemvig-Thyborøn Håndbold, og næste destination for 20-årige Svend Rughave bliver Mors-Thy Håndbold. I denne sæson er Rughave udlejet til Lemvig-Thyborøn Håndbold fra Skjern Håndbold, hvorfra Mors-Thy Håndbold har købt ham fri af en aftale, der oprindeligt løb til 2023.

En drøm går i opfyldelse

- Jeg har fulgt Mors-Thy Håndbold lige så længe, jeg kan huske, og jeg har hele tiden haft drømmen om at vende hjem og spille her. Så da muligheden bød sig, og det gav god mening i forhold til, hvor jeg er nu i min karriere, var jeg ikke i tvivl. Efter en del år ude har jeg fundet ud af, hvad der betyder noget for mig. Nu kommer jeg tilbage til en klub, som jeg kender og tilbage til min familie, og jeg håber, at jeg via den tryghed og kontinuitet kan tage et langt træk i min udvikling, være mere stabil og udvikle mig til en profil. Jeg glæder mig til at være med til at bygge noget nyt op og drømmer om at lave resultater med Mors-Thy Håndbold, siger Svend Rughave.

Niels Agesen ser et godt match mellem Rughave og Mors-Thy Håndbold.

- Det har været vigtigt at finde en til vores målmandsduo, hvor begge er givet forudsætninger for at udvikle sig, og efter at mødt Svend Rughave, er jeg overbevist om, at det er et godt match. Han og Rasmus Henriksen er to forskellige målmandstyper, og de vil kunne supplere hinanden godt i målet. Svend virker meget bevidst om, hvad der har betydning for ham, og han kan se sig selv i Mors-Thy Håndbold over længere tid - det går godt i tråd med vores strategi om at fastholde spillere i en længere periode for at skabe kontinuitet. Og så synes jeg at det er en cadeau til vores miljø og til klubben, at spillere, som har spillet i større klubber end Mors-Thy Håndbold, vælger os til, lyder det fra Niels Agesen.

Aftalen mellem Mors-Thy Håndbold og Svend Rughave løber til juni 2025

FAKTA:
Svend Rughave, født: 5. februar 2001
Højde: 199 cm. Vægt: 103 kg.
Tidligere klubber: Lemvig-Thyborøn Håndbold, Skjern Håndbold, GOG Håndbold, HF Mors
Bosætter sig i Nykøbing Mors
Kæreste med Cecilie