Victor og Svane.JPG (2)
Sander Andreassen Øverjordet2.jpg

Mors-Thy Håndbold henter stærk bagspiller i Norge

Den første nye spiller i Mors-Thy Håndbolds spillertrup sæson 2020/21 er på plads. Der er tale om den 23-årige Haslum HK-spiller, Sander Andreassen Øverjordet, som har skrevet under på en to-årig kontrakt med start 1. juli 2020.

Ifølge sportschef i Mors-Thy Håndbold Henrik Hedegaard kan fans af Mors-Thy Håndbold godt glæde sig til at se Sander Andreassen Øverjordet i aktion.

- Vi har været i dialog med Sander Øverjordet over en længere periode, og vi er meget tilfredse med, at aftalen nu er på plads. Og selvom han er et ukendt navn i dansk håndbold, så er det altså ikke en Hr. Hvem-som-helst, som tiltræder i Mors-Thy Håndbold til sommer - Sander har netop fået debut på det norske A-landshold til det nyligt afholdte Golden League-stævne i Danmark, og han anses som et af norsk håndbolds helt store talenter. Vi ser Sander som en stærk tilføjelse til vores gruppe af dygtige playmakere og venstre backs, og glæder os til at se ham i den blå trøje, lyder det fra Henrik Hedegaard.

Vil spille slutspil med Mors-Thy Håndbold

Og det er en ambitiøs ung mand, som tiltræder i Mors-Thy Håndbold til sommer - Sander vil nemlig spille slutspil med sin nye klub.

- Først og fremmest synes jeg, at Mors-Thy Håndbold er en spændende klub, som bl.a. er kendt for at udvikle unge spillere. Jeg har fået et godt indtryk efter mit besøg her - både af klubben, byen, supporterne, ja hele pakken, og jeg glæder mig til at komme til Mors-Thy Håndbold og komme i gang, siger Sander Øverjordet.

Han kender iøvrigt Mors-Thy Håndbolds kommende træner Jonas Wille.

- Mit valg er taget på baggrund af forskellige ting, men at Jonas Wille skal træne Mors-Thy Håndbold, har været med til at gøre mit valg lettere. Jeg kender ham fra det norske U-landshold og er glad for ham som træner. For mig er det et niveau op at komme til den danske liga, og forhåbentligt kan jeg præstere godt og spille stabilt, og hjælpe Mors-Thy Håndbold til at blive et slutspilshold - slutspil en god ting at have som målsætning, lyder det fra Sander Andreassen Øverjordet.

Aftalen mellem Mors-Thy Håndbold og Sander Andreassen Øverjordet løber til 30. juni 2022. 

Fakta:
Sander Andreassen Øverjordet, født: 8. april 1996
Højde: 190 cm. Vægt: 90 kg.
Tidligere klubber: Haslum HL, Oppsal Håndball