Victor og Svane.JPG (2)
Emil Hansson.jpg

Mors-Thy Håndbold henter svensk bagspiller

Mors-Thy Håndbold har kigget mod Sverige i jagten på en ny bagspiller. Valget er faldet på den 23-årige playmaker og venstre back, Emil Hansson. Emil tiltræder i Mors-Thy Håndbold pr. 1. juli 2021 på en toårig aftale med udløb 30. juni 2023.

I Mors-Thy Håndbold er der glæde over klubbens seneste signing.

- Vi har kigget efter en to-vejsspiller, og i Emil Hansson får vi en ”moderne” spiller, som både kan spille playmaker og venstre back samt dække op på toer- og treerpositionen i midterforsvaret. Til trods for sine næsten to meter og 100 kilo, så er han en dynamisk og fleksibel spiller, som behersker flere dele af spillet - han besidder et godt skud, har godt samarbejde med både streg og fløje, og så er han en kriger, der gerne vil tage ansvar. Det bliver spændende at se en anden type playmaker i vores trup, siger sportsdirektør Henrik Hedegaard.

For Emil Hansson er Mors-Thy Håndbold et step op i karrieren.

- Jeg kommer fra den svenske liga, og vil gerne tage et skridt videre i min håndboldkarriere, og her er Mors-Thy Håndbold og den danske liga et godt valg for mig. Jeg er glad for, at Mors-Thy Håndbold har set min vej, og at Jonas Wille gerne vil have mig til klubben. Jeg har hørt godt om Wille og ved, at han er skarp på udvikling af spillere, hvilket er et stort plus for mig. Jeg ser Mors-Thy Håndbold som et slutspilshold, som kæmper og spiller med stort hjerte, ligesom jeg selv gør - jeg er holdspiller til fingerspidserne og kæmper altid 110 % for mit hold. Jeg ser frem til at spille i Mors-Thy Håndbold og glæder mig til at opleve klubbens supportere og hjemmebaner, siger Emil Hansson.

FAKTA:
Emil Hansson, født: 7. maj 1997
Højde: 198 cm. Vægt: 98 kg.
Tidligere klubber: Ystads IF, IFK Kristianstad, IFK Ystad
Kæreste med Emilia