Victor og Svane.JPG (2)
Kristian Lund Vukman (2).png

Mors-Thy Håndbold henter talentfuld playmaker

Mors-Thy Håndbold har hentet den 23-årige bagspiller, Kristian Vukman, i Team Sydhavsøerne, og parterne er blevet enige om en to-årig aftale. Kristian Vukman tiltræder i Mors-Thy Håndbold pr. 1. juli 2021, og aftalen løber til 30. juni 2023.

Mors-Thy Håndbold er glade for klubbens nye signing.

- Vi har haft Kristian Vukman i kikkerten gennem længere tid, og vi er glade for at kunne præsentere ham i Mors-Thy Håndbold for de kommende to år. Vukman bliver af mange betegnet som et stort talent især på angrebsdelen. Han er en dygtig skytte med et stort udviklingspotentiale, som vi glæder os til at se i Mors-Thy Håndbold. Pt. er han ude med en korsbåndsskade, men efter et grundigt tjek hos vores fysioterapeut, er vi helt fortrøstningsfulde ifht. at få en spiller tilbage på banen på 100 %. Det bliver helt sikkert spændende med Kristian Vukman i vores kommende trup, siger sportsdirektør Henrik Hedegaard.

For Kristian Vukman er Mors-Thy Håndbold en mulighed for videreudvikling.

- Først og fremmest er Mors-Thy Håndbold en virkelig god mulighed for mig for at udvikle mig som håndboldspiller i et godt setup. Jeg synes, at Jonas Wille er en spændende træner, som har implementeret en fed spillestil, der vil passe godt til mig. Mit besøg i klubben var en god oplevelse - området er dejligt,  jargonen er god, og jeg har mødt nogle gode mennesker. Og så må jeg sige, at jeg er smigret over, at Mors-Thy Håndbold har så megen tro på mig på trods af min korsbåndsskade - det betyder meget, siger Kristian Vukman.

Han glæder sig til at vise, hvad han kan.

- Jeg er i gang med genoptræning nu og forventer at komme stærkt tilbage efter min skade og håber selvfølgelig på, at jeg kan spille mig til en rolle på holdet. Jeg ser mig selv om en allrounder og en smart spiller, der kan bidrage med et godt skud, et godt samarbejde med stregen, og som er hurtig på fødderne, lyder det fra Kristian Vukman.

FAKTA:
Kristian Lund Vukman, født 2. maj 1997
Højde: 194 cm. Vægt: 90 kg.
Tidligere klubber: Team Sydhavsøerne, BK Ydun
Lærerstuderende
Kæreste med Ditte