Victor og Svane.JPG (2)
Rasmus Houmøller.jpg

Mors-Thy Håndbold holder på ung stregspiller

Fra sommer 2023 har Mors-Thy Håndbold tilknyttet den 19-årige stregspiller, Rasmus Houmøller til ligatruppen. Rasmus stammer fra Thisted, hvor han startede med håndbolden i Thisted IK. Siden U12 har han spillet i HF Mors og nu på Mors-Thy Håndbold Akademis U19-hold, ligesom han er en del af Mors-Thy Håndbolds Talenttrup. Aftalen er to-årig og løber til 30. juni 2025.  

- Jeg er kæmpefan af Mors-Thy Håndbold og den måde, man gør tingene på her. Her er dygtige trænere, og jeg føler, at det er her, jeg kan udvikle mig bedst. Jeg ser Mors-Thy Håndbold som et stort fællesskab med store ambitioner og rundet af hårdt arbejde, hvilket jeg kan identificere mig selv med. Det er også en klub, hvor der er muligheder for en ung spiller som mig selv, og jeg har prioriteret at få den erfaring, man får ved at træne med et ligahold og med erfarne og dygtige spillere.  Jeg håber, at jeg på sigt kommer til at slå igennem og blive fast mand i Mors-Thy Håndbold, udtaler Rasmus Houmøller.

En spiller med den rigtige tilgang til tingene lyder skudsmålet fra cheftræner Niels Agesen.

- Rasmus Houmøller havde et brændende ønske om at spille i Mors-Thy Håndbold, og da han godt kunne se sig selv være med omkring ligatruppen og spille 2. division, blev vi i fællesskab enige om, at det var det rigtige. Han er en vindertype og en klog spiller, som kommunikerer godt, og han har en god fysik og et godt blik for spillet, så han besidder den DNA, vi gerne vil have. Han er ung, og han skal vænne sig til den transition, der er fra ungdom til senior, men på den lange bane tror vi på, at han kan gå ind og blive en af de tre stregspillere, vi skal bruge i truppen.

- Og så er det bare fedt, at det er en af vores egne lokale talenter, der har været med hele vejen. Det sætter endnu en gang en fed streg under helheden i og kvaliteten af det talentarbejde, der bliver lavet i moderklubberne og på akademiet, lyder det fra Niels Agesen.

Aftalen mellem Mors-Thy Håndbold og Rasmus Houmøller løber til 30. juni 2025.

FAKTA:
Rasmus Houmøller, født: 8. januar 2003
Højde: 194 cm. Vægt: 102 kg.
Tidligere klubber: Thisted IK, Nordthy IF og HF Mors
Bosat i Thisted
Går på EUC Nordvest
Kæreste: Emilie