Victor og Svane.JPG (2)
Victor Norlyk.jpg

Mors-Thy Håndbold holder på ungt playmaker-talent

Der bliver dobbelt op på Norlyk i de kommende sæsoner i Mors-Thy Håndbold - klubben har nemlig lavet en to-årig aftale med det 18-årige playmaker-talent, Victor Norlyk. Victor er inde omkring det danske U20-landshold, og han bliver en del af talent-setuppet i Mors-Thy Håndbold, hvor også tvillingebror, Magnus, er at finde de næste to år.

- Jeg føler mig godt tilpas her på Mors, og jeg har snakket med Niels Agesen og Lars Krarup om, at Mors-Thy Håndbold er et godt sted for mig at udvikle mig. Jeg bliver en del af talenttruppen, skal træne med ligaen og spille både U19, 2. division og forhåbentligt liga, hvis der er brug for det. Jeg synes, at det er fedt, at jeg skal være med alle tre steder, så jeg kommer til at spille ungdomshåndbold på et højt niveau og samtidig træne med på højeste niveau. Jeg skal udvikle mig fysisk og mentalt, og mit mål er at blive en fast del af ligatruppen, lyder det fra Victor Norlyk.

Niels Agesen glæder sig over at beholde Norlyk i talentmiljøet.

- Vi er glade for, at Victor Norlyk har valgt at blive i Mors-Thy Håndbold - i første omgang som en del af Talenttruppen, men i en konstellation hvor han skal træne med ligatruppen. Vi mener at have rammerne hvori Victor kan udvikle sig til ligaspiller, og ønsker også fast at gøre brug af ham, når den tid kommer. Victor er en god og meget klog spiller, som allerede har vist prøver på sin kunnen i sin fornemme ligadebut mod Bjerringbro-Silkeborg Håndbold, og samtidig er han meget målrettet og bevist om, hvad der skal til, for at han kan nå sine mål, siger Niels Agesen.

Aftalen mellem Victor Norlyk og Mors-Thy Håndbold løber til 30. juni 2024.

FAKTA:
Victor Norlyk, født: 24. oktober 2003
Højde: 181 cm. Vægt: 72 kg.
Tidligere klubber: Aars HK, HF Mors
Bosat på Håndbold Akademi Mors
Studerer HHX på EUC Nordvest