Victor og Svane.JPG (2)
Mors-Thy Håndbold 18_19.jpg

Mors-Thy Håndbold i mentaltræning

Mors-Thy Håndbold har taget en mentaltræner i brug for at ruste spillerne til de kommende og vigtige kampe i Herre Håndbold Ligaen.

- Spillerne og trænerteamet har været enige om, at det er på det mentale område, vi blandt andet har skullet sætte ind for at styrke holdet og dermed forhåbentligt få dem rustet bedre til de kommende kampe. Vi kan se, at vi har været tæt på at kunne få point i flere kampe men, at der har manglet det sidste mod, mental styrke eller hvad man vil kalde det, til at gå det sidste af vejen, siger sportschef Henrik Hedegaard.

Idéen om mentaltræneren blev diskuteret på et spillermøde mandag, hvor spillere, trænere og den sportslige ledelse evaluerede weekendens nederlag til Lemvig-Thyborøn Håndbold.

- På mandagens møde gik vi helt i dybden som en samlet gruppe, hvor alle bød ind og hvor vi besluttede at få lavet ”et servicetjek” på det mentale, og det er så det, vi torsdag har gennemført første del af, siger Sportschef Henrik Hedegaard.

Spillere, trænerteam og den sportslige ledelse er nu fokuseret på lørdagens udekamp imod Århus Håndbold i Ceres Arena.

- Vi tager en kamp ad gangen, og så ser vi, hvilke håndtag vi har at dreje på. Ingen skal være i tvivl om, at vi har fuldt fokus på at få point på kontoen, slår Henrik Hedegaard fast.

Mors-Thy Håndbold møder Århus Håndbold på udebane på lørdag kl. 15.00 i Ceres Arena.