Victor og Svane.JPG (2)
Viktor Bergholt.JPG

Mors-Thy Håndbold indlemmer Viktor Bergholt i ligatruppen

Én Bergholt ud, en anden Bergholt ind. Sådan bliver det i den kommende sæson, hvor Mors-Thy Håndbold siger farvel til Emil Bergholt, og samtidig har lavet en aftale med Viktor Bergholt på venstre fløj. Viktor Bergholt har spillet ungdomshåndbold i Skjern Håndbold, og siden 2019/20 har han spillet i HF Mors, været en del af Sports College Mors og i Mors-Thy Håndbolds talenttrup. De første ligaminutter er det også blevet til i det netop overståede kvalifikationsspil.

HP Madsen, direktør i Mors-Thy Håndbold, fortæller om en god signing med en spændende spiller.

- Vi er glade for, at Viktor Bergholt er på plads i Mors-Thy Håndbold. Der bliver gjort et solidt stykke arbejde med talentudvikling i moderklubberne, og derfor er det altid ekstra dejligt, når vi kan rekruttere fra egen ungdomsafdeling. Viktor er en spændende spiller, som kommer til at danne makkerskab med Bjarke Christensen på venstre fløj, og vi har allerede set prøver på hans kunnen i de sidste to kampe i kvalifikationsspillet, hvor det bestemt så lovende ud, lyder det fra HP Madsen.

Viktor Bergholt glæder sig til det gode træningsmiljø i Mors-Thy Håndbold.

- Det startede faktisk med, at Emil jokede med, om jeg ikke skulle med til Mors, da han skulle starte heroppe - og to år senere står jeg med en ligakontrakt i Mors-Thy Håndbold. Det er gået stærkt, og det er også kommet lidt bag på mig, for jeg var ikke en af de bedste på HF Mors’ U19-hold, da jeg startede. Men det gode træningsmiljø, opbakning og tillid har udviklet mig, givet mig mod på mere og motiveret mig til at yde endnu mere, siger Viktor Bergholt og fortsætter:

- Jeg har valgt Mors-Thy Håndbold grundet det gode træningsmiljø, hvor jeg kommer til at træne med de bedste og forhåbentligt kommer til at lære en masse fra Bjarke Christensen. Jeg kender min rolle, og jeg ved, at jeg kommer til at lære rigtigt meget og udvikle mig gennem ligatræningerne. Jeg satser på at få så mange spilleminutter som muligt, og jeg er helt klar over præmisserne, så jeg skal holde mig klar, når muligheden opstår, lyder det fra Viktor Bergholt.

Aftalen løber fra 1. juli 2021 til 30. juni 2022, og Viktor kommer til at spille med nr. 14 på ryggen.

FAKTA:
Viktor Siersbæk Bergholt, født: 30. maj 2001
Højde: 192 cm. Vægt: 86 kg.
Tidligere klubber: Skjern Håndbold, HF Mors
Bosat i Nykøbing Mors
Kæreste med Katrine