Victor og Svane.JPG (2)
Allan Toft.jpg

Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding

Søndag venter tredje kamp på otte dage for Mors-Thy Håndbold, når Thy Hallerne byder velkommen til opgøret mod KIF Kolding. Gæsterne har ligesom os en sejr og et nederlag med i bagagen, så der er vigtige point på spil.

Svingende start
Allan Toft Hansen tror på, at der venter en god oplevelse i Thy Hallerne.

- KIF Kolding har lige som os haft en svingende start med nogle store nederlag og en enkelt god sejr over Ribe-Esbjerg i sidste spillerunde. Holdet er forstærket siden sidste sæson og har stor kvalitet, men er måske ikke så brede - og netop der tror jeg, at vi kan ramme dem, at vi har større bredde og flere spillere at skifte med, siger Allan Toft Hansen.

Intens stemning
- De vil gerne spille 7-mod-6, så det har vi forberedt os på, og ellers skal vi bare være klar fra start og finde gejst, vildskab og vilje frem. Det bliver ikke noget problem, for der er altid god stemning på lægterne til vores kampe, og med endnu flere folk i hallen til kampen, så håber jeg, at vi kan ramme sidste sæsons intense stemning fra tilskuerne igen, slutter Allan Toft Hansen.

Herre Håndbold Ligaen, 3. runde: Mors-Thy Håndbold - KIF Kolding
Søndag d. 13. september 2020 kl. 15.30 i Thy Hallerne
Dommere: Lars Hansen og Klaus Andersen
Observatør: Per Skovgaard

Billetsalg: https://shop.morsthy.dk/kampe

Kampen livestreames på Mors-Thy Håndbolds facebook og via opdateringer på Mors-Thy Håndbolds facebook og instagram. Derudover sender Jan K. live på Limfjord Plus.

Dagens kampprogram: https://indd.adobe.com/view/78cbdde5-636d-411c-9ecb-cfeb9f6b7e8c?fbclid=IwAR1UMDjPEnRRAlSnjwTwIVqFYCJprvJ9Yi3C6v8XNEB4qTGnVnKTMrp3q0k