Victor og Svane.JPG (2)
PLAKAT - A3-MTH-3.jpg

Mors-Thy Håndbold lancerer ny app

Nu kan du downloade Mors-Thy Håndbolds nye app og dermed have billetter, sæsonkort, tilbud og relevant info lige ved hånden på din mobiltelefon. App’en er udarbejdet i samarbejde med Venue Manager, som også står bag vores billetsystem. App’en er allerede nu tilgængelig i i App Store og på Google Play - søg på MTH SHOP

Med MTH SHOP-app’en kan du købe og opbevare dine billetter og sæsonkort i app’en, hvorfra de kan scannes direkte. Du kan også bestille drikkevarer (mad tilgår senere) i app’en og få en fordel ved afhentning i caféerne, hvor du kan springe køen over og få udleveret dine varer i en såkaldt ’fast lane’.

Du ”gemmer” dine købte varer i din egen personlige ’wallet’ i app’en. Når du vil afhente dine allerede betalte varer i caféen, skal du blot vælge produkt og antal i app’en, hvorefter cafépersonalet swiper din ordre på mobilen, og dine varer er klar til udlevering. I app’en kan du også finde nyheder og information om Mors-Thy Håndbold.

Har du i forvejen en bruger på shop.morsthy.dk (Mors-Thy Håndbolds billetsystem), kan du bruge den i app’en - her samles dine billetter, sæsonkort, varekøb mm. som du i forvejen har. Har du ikke en bruger, er det nemt at oprette en bruger i MTH Shop.

I forbindelse med kampen mod Aalborg Håndbold onsdag d. 1. november, får vi besøg af Nanna og Mathilde fra Venue Manager, som kan hjælpe dig med at komme godt i gang med app’en. Du finder app-boden i foyeren i Thy Hallerne.