Victor og Svane.JPG (2)
Frederik Bjerre.jpg

Mors-Thy Håndbold laver aftale med fløj-talent

Mors-Thy Håndbold har endnu en spiller på plads i ligatruppen til de kommende sæsoner. Klubben har nemlig lavet en 2-årig aftale med venstrefløj Frederik Bjerre, som i denne sæson er knyttet til Mors-Thy Håndbolds talenttrup, hvor han spiller for HF Mors U19 Liga og Mors-Thy Håndbolds 2. division. Ligeledes har den talentfulde fløjspiller haft debut på det danske U19-landshold.

Sportschef i Mors-Thy Håndbold, Henrik Hedegaard, er tilfreds med tilgangen af Frederik Bjerre:

- Frederik Bjerres talent er uomtvisteligt, og vi har holdt et vågent øje med ham gennem de sidste sæsoner, hvor han har spillet på højeste niveau i HF Mors. Bjerre er en dygtig fløjspiller med mange skudvarianter. Han er god i kontrafasen og en fin forsvarsspiller med en stærk indstilling til sin træning, og han er meget ambitiøs i forhold til at opnå sine mål. Vi glæder os til at følge Frederik Bjerre og se hans udvikling i Mors-Thy Håndbold, siger Henrik Hedegaard.

Frederik Bjerre er glad og stolt over kontrakten med Mors-Thy Håndbold:

- Jeg kom til Mors for halvandet år siden, fordi ungdomsafdelingen i HF Mors er helt i top, og der er alle muligheder for at lykkes her, hvis man ønsker at forfølge sine drømme indenfor håndbold. Det har hele tiden været mit mål at skrive en ligakontrakt med Mors-Thy Håndbold, og jeg er sindssygt glad og stolt over, at det nu er lykkedes - og jeg kan ikke vente med at komme i gang, siger en spændt Frederik Bjerre og fortsætter:

- Mors-Thy Håndbold har tradition for at satse på ungdommen, og det synes jeg også, man tydeligt har kunnet se de seneste mange år. Det tiltaler mig meget, og jeg vil klø på med alt, hvad jeg har, suge til mig og lære fra de mere erfarne spillere i truppen, mens jeg samtidig kan byde ind med mine egne spidskompetencer.

Han glæder sig til set-uppet.

- Jeg er glad for fortsat at skulle spille i Mors-Thy Håndbold, hvor jeg trives både på og udenfor banen. Jeg glæder mig til at indgå i et professionelt set-up i form af et dygtigt trænerteam og nogle dygtige og hårdtarbejdende holdkammerater. Derudover ser jeg selvfølgelig meget frem til at løbe på banen i den blå trøje foran Danmarks bedste publikum: Bette Balkan, siger Frederik Bjerre.

Mors-Thy Håndbold og Frederik Friche Bjerre har papir på hinanden til 30. juni 2022.

FAKTA:
Frederik Friche Bjerre, født: 28. december 2000
Højde: 186 cm. Vægt: 90 kg.
3. år på STX, Morsø Gymnasium
Bosat på Sports College Mors
Tidligere klubber: Hobro IK, Aars HK, Randers HH, HF Mors