Victor og Svane.JPG (2)
Malthe Bull.jpg

Mors-Thy Håndbold laver aftale med fløjtalent

Endnu en spiller fra talentmiljøet har fundet vej til ligatruppen i Mors-Thy Håndbold. Klubben har nemlig sikret sig en to-årig aftale med Malthe Bull, som kommer fra ungdomshåndbold i HF Mors og Mors-Thy Håndbold Akademi. Den 19-årige venstrehåndede højrefløj fik sin ligadebut i sidste sæson, allerede nu træner han jævnligt med ligatruppen, og pr. 1. juli 2023 bliver han en fast del af Mors-Thy Håndbolds ligatrup.

 - Det er på en måde lidt surrealistisk. Jeg har spillet i HF Mors i hele mit håndbold-liv, og jeg har selv stået på lægterne og fulgt Mors-Thy Håndbold, siden jeg var ret lille, og nu er jeg her selv. Det her er grunden til, at man løber rundt og træner hver dag - det er virkelig en drøm, der går i opfyldelse. Mors-Thy Håndbold er kendt for at udvikle talenter, her er et godt fællesskab, og det er bare en god klub, og jeg glæder mig til at blive en del af holdet og klubben og til at opleve Bette Balkan fra den anden side, lyder det fra Malthe Bull.

Cheftræner Niels Agesen er glad for den nye signing.

- Vi er glade for, at Malthe Bull er i Mors-Thy Håndbold fremadrettet. Bull har været en del med til ligatræningerne, og han har også fået sin ligadebut i sidste sæson. I år har han været med i nogle træningskampe og har lavet rigtigt fine præstationer, så jeg synes, at det er indlysende, at han skal være en del af fremtiden i Mors-Thy Håndbold. Han er dygtig, og han er i et miljø, hvor han kan flytte sig yderligere, så han bliver spændende at følge. Fysisk er han ikke den største spiller, men det kompenserer han for med bevægelighed og ihærdighed, og på kontradelen og afslutningsmæssigt har han allerede liganiveau nu, lyder skudsmålet fra Niels Agesen.

Aftalen mellem Mors-Thy Håndbold og Malthe Bull løber til 30. juni 2025

FAKTA:
Malthe Rolighed Bull, født: 15. juni 2003
Højde: 175 cm. Vægt: 70 kg.
Tidligere klubber: HF Mors
Bosat i Nykøbing Mors
3.G på EUC Nordvest
Kæreste med Martha