Victor og Svane.JPG (2)
Frederik Tilsted.jpg

Mors-Thy Håndbold laver aftale med Frederik Tilsted

2-årig aftale til det 18-årige stortalent

Mors-Thy Håndbold har lavet en 2-årig aftale med venstre back Frederik Tilsted. Frederik Tilsted kom til HF Mors som U12-spiller og har siden da udviklet sig gennem sine år i HF Mors og som elev på Sports College Mors til nu at sætte flueben ved en stor drøm som kontraktspiller i Mors-Thy Håndbold. Frederik har også været i DHF’s søgelys og har flere gange været indkaldt til tjeneste i U19- og senest U20/21-landholdsregi.

Sportschef Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold: - Jeg ved ikke, hvad de putter i maden i Familien Tilsted, men det er i hvert tilfælde noget, der virker! Vi ser masser af potentiale i Frederik, og er naturligvis glade for at han er på plads i Mors-Thy Håndbold. I Tilsted får vi en spiller, som mestrer stort set alle aspekter i spillet - han er en habil forsvarsspiller, god i kontrafasen og i angrebet har han et sublimt overblik, som gør både ham selv og hans medspillere gode. Vi glæder os til at se Frederik i den blå trøje i de kommende sæsoner.

Frederik Tilsted: - Jeg er superglad for min aftale med Mors-Thy Håndbold, som er det helt rigtige sted for mig. En fantastisk udviklingsklub, hvor der er plads til unge spillere, og hvor 2. divisionsholdet prioriteres højt. Siden jeg flyttede til HF Mors som U12-spiller har jeg gået og kigget på ligaspillerne i Mors-Thy Håndbold og drømt om at det en dag skulle være mig, så det er bare fedt at det er lykkes. Min storebror, Henrik, har været og er et godt forbillede for mig - han har hjulpet mig undervejs, og gennem ham ved jeg hvad der skal til i forhold til træning. Nu ser jeg frem til at blive en del af ligatruppen, til at træne og spille under Søren Hansen og til at lære en masse.

 

Frederik Tilsted, født: 5. juli 1999
Højde: 193 cm. Vægt: 88 kg.
Går på 2. år på EUC Nordvest
Bosat på Sports College Mors