Victor og Svane.JPG (2)
Kasper Kristiansen.jpg

Mors-Thy Håndbold laver aftale med HF Mors-talent

Kasper Fruerlund Kristiansen i ligatruppen på 1-årig aftale

Mors-Thy Håndbold har endnu en spiller på plads i den kommende sæsons ligatrup. Kasper Fruerlund Kristiansen, venstrehåndet højre fløj fra HF Mors, har skrevet under på en aftale gældende for det kommende år, hvor han skal danne makkerskab med Lasse P. på højre fløj.

Sportschef Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold: - Med Lasse P. som vores eneste spiller på høje fløj, var der et hul, som vi skulle have dækket. Kasper eller Kalle, som han kaldes, skulle oprindeligt have været en del af vores Talenttrup, som er et mix af 2. division og U18, så vi har naturligvis holdt et vågent øje med ham, og hans fine sæson i U18-ligaen samt en meget solid præstation under U18-DM gjorde udslaget for vores valg om at opgradere ham til ligatruppen. Kalle er med sine næsten to meter på mange måder en atypisk fløjspiller, men på trods af hans højde er han både meget hurtig og adræt, og så spiller han med en lav fejl- og spildprocent. Vi glæder os til at se Kalle i den blå trøje efter sommerferien.

Kasper Fruerlund Kristiansen: - Det er spændende at skulle spille på højeste niveau og en god mulighed for at udvikle mig enormt som førsteårs seniorspiller. Jeg får mig en god læremester, når jeg kommer under Lasse P.’s vinger, og jeg ser frem til at blive udfordret både personligt og spillemæssigt. Søren Hansen er kendt for at lade unge spillere komme til og give dem ansvar, og jeg håber selvfølgelig, at det kommer mig og de andre unge spillere til gode fremadrettet også, for det er den optimale måde at udvikle sig på. Jeg er glad og stolt over min aftale med Mors-Thy Håndbold og glæder mig til opstarten i juli måned.

Kasper Fruerlund Kristiansen født: 13. juli 1999
Højde: 195 cm. Vægt: 85 kg.
Starter på 3. år på EUC Nordvest efter sommerferien
Bosat på Sports College Mors