Victor og Svane.JPG (2)
Jonas Hermannsen.jpg

Mors-Thy Håndbold laver aftale med Jonas Hermannsen

Jonas Lisby Hermannsen skulle have været en del af Mors-Thy Håndbolds talenttrup i denne sæson, men grundet skader blev han hurtigt flyttet til ligatruppen, og nu er den 20-årige bagspiller blevet udstyret med en etårig aftale og bliver dermed en fast del af Mors-Thy Håndbolds ligatrup fra juli 2022.

- Jeg er glad for at være i Mors-Thy Håndbold. Her er et godt træningsmiljø, som jeg efterhånden har været en del af i nogle år, og i år har jeg fået lov til at snuse til ligahåndbold via en masse træninger og kampe. Det har været fedt, og jeg er tilpas med både miljøet, trænere og de andre spillere. Jeg tror, at det kan være med til at udvikle mig fremover, og derfor har jeg valgt at tage et år mere i Mors-Thy Håndbold, forklarer Jonas Hermannsen.

I Hermannsen får Mors-Thy Håndbold en slags alt-mulig-mand.

- Jeg føler, at jeg kan bidrage med mange ting. I år er jeg primært blevet brugt i forsvaret, men jeg ser mig selv som en spiller, der kan løse forskellige opgaver og som kan spille de fleste pladser. Det ser jeg som en god ting, da det åbner op for nogle flere muligheder. Vi er mange unge i næste års trup, og hvor det i denne sæson er mere givet, hvem der spiller, så kommer vi til at presse hinanden til træning, og der bliver kamp om pladserne i næste sæson. Jeg tror, at det bliver en fed trup, som jeg glæder mig til at være en del af, siger Jonas Hermannsen.

Mors-Thy Håndbolds cheftræner, Niels Agesen, har nu sidste mand i truppen på plads.

- Jonas Hermannsen har stille og roligt tilkæmpet sig større rolle, og jeg har stor respekt for hans vestjyske facon - ydmyg, ærgerrig og 100 % hver gang. Det er en fornøjelse at have en som Jonas i truppen. Vi har primært brugt ham defensivt, men han er også en dygtig playmaker med god spilforståelse, som kan sætte spillet op og gøre tingene færdige. Det er det helt rigtige med en etårig aftale for både Jonas og Mors-Thy Håndbold, så kan vi sammen vurdere, om han skal have en fast rolle her, eller om han skal ud og prøve noget andet efter næste sæson, siger Niels Agesen.

FAKTA:
Jonas Lisby Hermannsen, født: 22. april 2001
Højde: 186 cm. Vægt: 90 kg.
Tidligere klubber: HF Mors, VIES, TTH Holstebro, GNIF
Bosat i Nykøbing Mors
Arbejder på psykiatrisk bosted