Victor og Svane.JPG (2)
Marcus Midtgaard.jpg

Mors-Thy Håndbold laver aftale med Marcus Midtgaard

Mors-Thy Håndbold har lavet en et-årig aftale med den talentfulde venstreback Marcus Midtgaard. Midtgaard spiller på HF Mors’ U19 -hold, er tilknyttet Mors-Thy Håndbolds talenttrup og har allerede haft sin debut på ligaholdet med indhop i et par kampe her i foråret. Med aftalen er Mors-Thy Håndbolds 17 mand store ligatrup for sæson 20/21 på plads.

Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold, er glad for at have Marcus Midtgaard på plads.

- Marcus Midtgaards forløb i Mors-Thy Håndbold er en god historie. Han kom fra GOG’s andethold i sommerpausen for at spille U19 her, og vi kunne hurtigt se, at her var der muligheder. Midtgaard har en god størrelse, skyder godt, er gennembrudsstærk og kan dække op - så alt i alt en god fyr og en en dygtig spiller med masser af udviklingspotentiale, som vi glæder os over at have i truppen til den kommende sæson, siger Henrik Hedegaard.

Også Marcus Midtgaard glæder sig over aftalen og ikke mindst det setup, der følger med.

- Først og fremmest er jeg faldet godt til på Mors. Det har været let både på banen og udenfor, fordi det hænger godt sammen mellem skole, håndbold og college. Håndboldmæssigt er det sportslige setup omkring liga og 2. division godt i Mors-Thy Håndbold. Konceptet er gennemgående fra U17 over U19 og 2 division til liga, så springet fra ungdom til senior bliver en let og god overgang. Klubben satser stort på unge spillere, og man får lov til at træne med ligatruppen. Og så gælder det jo om at gøre det så godt som muligt, give et godt indtryk og bevise, at man er god nok til at være med og gribe chancen, når den opstår, siger Marcus Midtgaard.

Ligadebut har givet blod på tanden

- Siden jeg valgte håndbold frem for fodbold som U14-spiller, har jeg ønsket at drive det så langt som muligt, og det her er en kæmpestor mulighed for mig til at træne med de allerbedste og få lov til at snuse til ligaholdet og se, om jeg er god nok. Allerede nu har jeg fået ligadebut, hvilket jeg slet ikke havde regnet med - men det er jeg naturligvis virkelig glad for, og det har givet mig blod på tanden i forhold til at ville mere, og det er helt klart en drøm for mig at spille i den danske liga for Mors-Thy Håndbold.


FAKTA:
Marcus Midtgaard, født: 14. august 2000
Højde: 191 cm. Vægt: 91 kg.
3. år på STX, Morsø Gymnasium
Bosat på Sports College Mors
Tidligere klubber: HEI, Oure, GOG Håndbold, HF Mors