Victor og Svane.JPG (2)
Lasse Vuust.jpg

Mors-Thy Håndbold laver aftale med ung keeper

Mors-Thy Håndbold har lavet en aftale med den 19-årige målmand, Lasse Vuust. Lasse Vuust kommer fra Skjern Håndbold, hvor han grundet skadessituationen fik debut på ligaholdet i den netop afsluttede sæson. I Mors-Thy Håndbold kommer den unge keeper til at supplere Rasmus Henriksen og Svend Rughave.

Lasse Vuust ser frem til at blive en del af Mors-Thy Håndbold.

- Jeg er virkelig glad for den mulighed, som jeg har fået her, og jeg glæder mig meget til at starte. Mors-Thy Håndbold og Akademiet er kendt for at være dygtige på talentdelen, og det, som de kan tilbyde mig, er en god mulighed. Min aftale med Mors-Thy Håndbold bliver et år, hvor jeg kun skal spille håndbold - det er det, jeg har trænet for siden jeg var lille, og jeg glæder mig til at spille på højeste niveau samt være en del af et godt træningssmiljø og et stærkt talentmiljø. Min forventning er, at jeg skal udvikle mig og blive en bedre spiller, og det tror jeg, at Mors-Thy Håndbold kan bidrage til, siger Lasse Vuust.

Mors-Thy Håndbolds cheftræner, Niels Agesen, er glad for, at der er fundet en løsning på skadessituationen, og han glæder sig til at byde Lasse Vuust velkommen.

- Begge vores keepere til den kommende sæson er ude med skader i opstarten, og selvom vi forventer dem tilbage, så vil vi gerne sikre os, at de får en stille og rolig opstart, og her kommer Lasse Vuust ind og bliver en del af målvogtertrioen.

- Lasse er et godt match med Mors-Thy Håndbold. Han er ung og talentfuld, og vi kommer til at udfordre ham på liganiveau samtidig med, at vi får en dygtig målvogter til vores talenttrup og på holdet i 2. division. Og at han allerede har ligakampe for Skjern Håndbold med i rygsækken gør forhåbentligt, at han kan være med til at skabe noget tryghed opad og danne et stærkt målvogter-team med både Rasmus Hennriksen og Svend Rughave og med de målmænd fra akademiets ungdomshold, som bliver en del af talenttruppen, lyder det fra Niels Agesen.

Lasse Vuust tiltræder i Mors-Thy Håndbold pr. 1. juli 2022.

Fakta:
Lasse Vuust, født 27. juni 2002
Højde: 185 cm. Vægt: 89 kg.
Tidligere klubber: Skjern Håndbold, Højmark GF
Bosætter sig på Mors-Thy Håndbold Akademi

Foto: Skjern Håndbold