Victor og Svane.JPG (2)
Jacob Hansen.JPG

Mors-Thy Håndbold laver aftale med ung venstrehånd

Mors-Thy Håndbold har lavet en etårig aftale med det lovende fløjtalent Jacob Mikkel Hansen. Jacob Hansen fik allerede sin liga-debut i sidste sæson, og i denne sæson er det blevet til faste træninger med ligatruppen og flere optrædener på ligaholdet. Jacob Hansen har siden U18 spillet i HF Mors og været en del af Sports College Mors, og i den kommende sæson bliver en plads i Mors-Thy Håndbolds talenttrup altså byttet ud med en ditto i ligatruppen. Aftalen løber fra 1. juli 2021 til 30. juni 2022.

Direktør i Mors-Thy Håndbold, HP Madsen, er glad for klubbens nye signing.

- Det var egentligt ikke meningen, at vi skulle have flere venstrehænder i truppen, men Jacob Hansen har gjort det virkelig godt de sidste måneder, hvor han har været en del af ligatræningen, og derfor har vi valgt at indlemme ham i truppen til den kommende sæson. Dermed kommer han til at supplere højresiden med Mads Hoxer, Lasse Pedersen og Tim Sørensen. Vi ser et klart potentiale i Jacob, og vi er sikre på, at han kommer til at udvikle sig yderligere på mange parametre og samtidig bidrage positivt til holdet, lyder skudsmålet fra HP Madsen.

Jacob Hansen glæder sig over aftalen med Mors-Thy Håndbold.

- Jeg glæder mig til at blive en del af ligatruppen, være med til træningerne og forhåbentligt vise at jeg er god nok til at få spilletid og begå mig på liganiveau. Som udgangpunkt skal jeg spille kamp på klubbens andethold, og jeg tror på, at kombinationen af træning med de allerbedste og masser af kamp-minutter i 2. division er det optimale for min udvikling på nuværende tidspunkt, siger Jacob Hansen.

Han vil vise sit værd

- Mine forventninger er størst til mig selv. Nu har jeg fået den her chance, og jeg skal bare gå ydmygt til den opgave og den rolle jeg kommer til at få på holdet, og så skal jeg arbejde benhårdt for at vise, at jeg skal have spilletid. Mit mål er at kæmpe for en ny aftale med Mors-Thy Håndbold, slutter Jacob Hansen.

FAKTA:
Jacob Mikkel Hansen, født: 7. marts 2000
Højde: 186 cm. Vægt: 89 kg.
Tidligere klubber: Aars HK, TTH Holstebro, Nøvling IF, HF Mors
Bosat i Nykøbing Mors
Omsorgsmedhjælper på et psykiatrisk bosted og ansat i Morsø Ungdomsskole