Victor og Svane.JPG (2)
Marcus Dahlin.JPG

Mors-Thy Håndbold møder Nordsjælland

Fredag aften skal Mors-Thy Håndbold i kamp igen, og efter en stribe kampe mod formodede tophold i 888ligaen, venter Nordsjælland Håndbold, som pt. indtager ligaens 10. plads med 7 point høstet i 10 kampe.

Det er dog ikke en let kamp, som venter Mors-Thy Håndbold, for oprykkerne har vist højt niveau i 888ligaen. De lagde ud som lyn og torden med en 7-måls-sejr over Århus Håndbold i sæsonpremieren og har senest spillet uafgjort med Skjern Håndbold og Ribe-Esbjerg Håndbold. og kun en enkelt gang har dagens modstander fået store klø, nemlig i et 12-måls-nederlag mod BSV - ellers er holdet ingenlunde blevet udspillet.

10. rundes bedste højre back, Marcus Dahlin, er da også klar over, at det ikke bliver en walkover:

- Vi skal møde oprykkerne fra Nordsjælland Håndbold, og vi må for alt i verden ikke undervurdere dem, for de kommer med fuld power, som er meget kendetegnende for oprykkerhold - de har på en måde intet at tabe.

Vi skal fortsætte de gode takter fra de foregående kampe, især vores 2. halvleg mod BSV angrebsmæssigt, hvor vi turde at løbe uden at være bange for at lave fejl. Og så skal vi selvfølgelig finde tilbage til vores ellers så stærke defensiv, som led et knæk mod BSV med hele 40 scoringer imod os. Kan vi finde tilbage til vores koncept med at stå kompakt, hjælpe hinanden og få tacklet igennem på Nordsjælland Håndbolds skytter og den vej hjælpe vores keepere til redninger, så er vi godt på vej, lyder det fra Dahlin.

Især Johan Meklenborg og Nicolai Pedersen har gjort sig bemærkede med hhv. 59 og 56 mål i de første 10 kampe, og sidstnævnte blev kåret til oktobers bedste spiller i 888ligaen.

- Nordsjælland Håndbold er naturligvis meget mere end de to spillere, og de har et godt kollektiv. Det har vi også, og jeg håber, at vi skal spille foran en fyldt hal, så der rigtigt kommer gang i den - vi er gode med vores tilskuere i ryggen. Vi kommer med to nederlag i bagagen, og dem vil vi gerne have vekslet til to point, og samtidig vil vi gerne smage sejrens sødme i arenaen på Mors - det har vi ikke prøvet endnu i år, slutter Dahlin.

 

888ligaen, 11. runde: Mors-Thy Håndbold - Nordsjælland Håndbold
Fredag d. 17. november 2017 kl. 18.00 i Sparekassen Thy Arena | Mors

Billetter til kampen kan købes her: http://shop.morsthy.dk/ - HUSK også at købe billet til Bier-Fest i Hal 2 efter kampen. Sidste frist for billet med spisning er torsdag kl. 12.00.

Kampen kan følges via liveopdateringer på http://tophaandbold.dk/mth og som altid live på Limfjord Plus med Jan Kjærulff.