Victor og Svane.JPG (2)
thumbnail

Mors-Thy Håndbold ønsker at styrke organisationen

Arbejdspresset som både direktør og salgschef for Mors-Thy Håndbold er så stort, at Hans-Peter Jarl Madsen har meddelt Mors-Thy Håndbold, at han ønsker mere tid til sit salgsarbejde. Det har fået bestyrelsen til, i samarbejde med Hans-Peter Jarl Madsen, at arbejde i retning af en ny struktur med en ny administrerende direktør og med Hans-Peter Jarl Madsen som salgsdirektør.

- Vi har et stigende antal sponsorer og det giver flere arbejdsopgaver omkring sponsorpleje og så videre samtidigt med, at Mors-Thy Håndbold har implementeret en ny sportslig ledelse og det administrative pres har været stigende hen over de sidste par år på grund af bl.a. Coronaen. Det har været voldsomt, og da jeg fik en advarsel fra kroppen i julen, var valget klart, siger Hans Peter Jarl Madsen.

Han understreger, at han er fit for fight og klar til at fortsætte som salgsdirektør.

- Hvis man skal levere optimalt overalt, kan man ikke bestride begge jobs, og det er derfor, vi har taget beslutningen, siger Hans Peter Jarl Madsen.

Afløser på vej i fokuseret organisation

Bestyrelsesformand Kurt Sonne Thomsen beklager Hans Peter Jarl Madsens beslutning, men har også forståelse for den.

- HP har gjort en fantastisk indsats i en svær tid for hele Håndbold Danmark under Coronaen samtidigt med, at han har øget sponsorindtægterne. Vi er glade for, at han forbliver i klubben som salgsdirektør, hvor han virkeligt har gjort og også i fremtiden kommer til at gøre en forskel, siger Kurt Sonne Thomsen.

Han fortæller samtidigt, at Mors-Thy Håndbold, i tæt dialog med nogle af hovedsponsorerne, har brugt de seneste uger på at strikke en organisationsmodel sammen, der passer til klubbens nuværende situation og hvor stillingsopslaget efter en ny adm. direktør bliver meget præcist i forhold til den profil, man søger.

- Vi går efter en person, der skal drive klubben administrativt og ikke mindst være stærk på personaleområdet, samtidig med, at den nye administrerende direktør kommer tæt på den sportslige sektor. Mors-Thy Håndbold er en stor organisation med mange ansatte i form af spillere, stab, administration mv. og det betyder, at personen skal være i stand til at uddelegere og samtidigt sikre en forsvarlig drift økonomisk som personalemæssigt, siger Kurt Sonne Thomsen. 

Stillingen som adm. direktør for Mors-Thy Håndbold er allerede slået op og der er deadline for ansøgninger den 6. april 2022 og der forventes afviklet ansættelsessamtaler i uge 16. Stillingen forventes besat fra den 1. juli 2022.

Yderligere information:
Kurt Sonne Thomsen, Bestyrelsesformand for Mors-Thy Håndbold A/S, tlf. 2016 1842
Hans Peter Jarl Madsen, Direktør Mors-Thy Håndbold A/S, tlf. 2123 1231