Victor og Svane.JPG (2)
Frederik Bjerre.JPG

Mors-Thy Håndbold og Frederik Bjerre forlænger

Mors-Thy Håndbold har føjet et år til den nuværende aftale med venstrefløj Frederik Bjerre. Bjerre spiller frem til 30. juni 2021 i 1. divisionsklubben Ajax København, hvortil han med stor succes blev lejet ud pr. 1. december 2020. Siden da er det blevet til 18 kampe, 83 mål og stor andel i, at Ajax København lige nu spiller oprykningskampe til ligaen mod Skive fH. Den nye og forlængede aftale med Mors-Thy Håndbold starter også med et udlejningseventyr.

Frederik Bjerre kom til HF Mors som 1. års U18-spiller. I sæson 19/20 blev han tilknyttet Talenttruppen i Mors-Thy Håndbold, og blev i denne sæson en del af Mors-Thy Håndbolds ligatrup. Derudover har han været omkring det danske U19 og U21-landshold.

Direktør i Mors-Thy Håndbold, HP Madsen, er tilfreds med aftalen.
- Med forlængelsen af Frederik Bjerres aftale holder Mors-Thy Håndbold fast i et stort talent. Frederik Bjerre drog til København i jagten på spilletid, og det har han fået. Det er ingen hemmelighed, at konkurrencen er hård på venstrefløj i Mors-Thy Håndbold, og Bjerre har selv ønsket at tage en sæson yderligere i en anden klub end Mors-Thy Håndbold - igen med spilletid og fortsat udvikling for øje. Som i andre tilfælde vil vi naturligvis ikke stå i vejen, når gode muligheder opstår, og vi ser frem til at få en endnu bedre og skarpere Frederik Bjerre hjem til Mors-Thy Håndbold til sæson 22/23, siger HP Madsen.

Frederik Bjerre er glad for forlængelsen.
- Jeg føler ikke, at jeg er færdig med Mors-Thy Håndbold, og derfor er jeg glad for at have forlænget min aftale for yderligere et år og ser frem til at komme tilbage til klubben og vise, hvad jeg kan. Der er ikke udsigt til ret megen spilletid i den kommende sæson, og derfor har jeg valgt at udvikle mig andetsteds for at få en masse spilleminutter og derved opnå større erfaring. Jeg er glad for, at Mors-Thy Håndbold har indvilget i at lade mig tage en sæson mere i en anden klub - det glæder jeg mig til, ligesom jeg ser frem til at komme tilbage til Mors-Thy Håndbold som en bedre spiller, lyder det fra Frederik Bjerre.

Med den nye aftale har de to parter papir på hinanden til 30. juni 2023.

FAKTA:
Frederik Friche Bjerre, født: 28. december 2000
Højde: 186 cm. Vægt: 92 kg.
Tidligere klubber: Hobro IK, Aars HK, Randers HH, HF Mors, Ajax København