Victor og Svane.JPG (2)
Jens Dolberg.JPG

Mors-Thy Håndbold og Jens Dolberg forlænger

For under seks måneder siden havde Jens Dolberg sin første træning i Mors-Thy Håndbold, og allerede nu er parterne sammen med Bjerringbro-Silkeborg blevet enige om at forlænge lejeaftalen, så den også er gældende for den kommende sæson 2020/21. 

Sportschef i Mors-Thy Håndbold, Henrik Hedegaard, glæder sig over, at aftalen er kommet i hus.

- Jens Dolberg har hurtigt vist, at både hans håndboldmæssige og personlige kvaliteter er godt matchet med Mors-Thy Håndbold. Dolberg er faldet godt til på holdet og i klubben, og han har udført den rolle, han har været tiltænkt samtidig med, at han har bygget på især forsvarsmæssigt, siger sportschefen og fortsætter:

- Vi tror på, at det er det rette for Jens Dolberg at spille en sæson mere i Mors-Thy Håndbold. Her får han mulighed for at udvikle sig yderligere gennem mere spilletid og større ansvar, og vi er glade for at Bjerringbro-Silkeborg har tænkt i samme retning, så en forlængelse er blevet mulig, lyder det fra Henrik Hedegaard.

Også Jens Dolberg er begejstret for forlængelsen:

- Det har været fedt at skifte til Mors-Thy Håndbold. Det er fantastisk at mærke den store opbakning, der er til klubben. Alle har taget godt imod mig, og jeg føler mig godt tilpas her.  Jeg er glad for, at det kan lade sig gøre med et år mere i Mors-Thy Håndbold - at Mors-Thy Håndbold gerne vil beholde mig, og at Bjerringbro-Silkeborg har givet mig lov. Det er det rigtige for min udvikling - jeg kommer til at spille mere her end i BSH, og jeg spiller i begge ender, hvilket gør mig til at en mere komplet håndboldspiller, siger han.

Han drømmer om slutspil

- Forhåbentligt kan vi fortsætte den gode præstation fra efteråret, og så må vi se, om vi er heldige og dygtige nok til at snige os med i slutspillet, som vi nok alle går og drømmer om. Og med hensyn til den kommende sæson, så ser det spændende ud. Jeg synes, at det tegner godt med de indkøb, der er gjort, og jeg tænker også, at der vil være forventninger til os - så vi skal på slutspilsjagt, siger Jens Dolberg.

FAKTA:
Jens Dolberg Plougstrup, født: 8. januar 1999
Højde: 193 cm. Vægt: 100 kg.
Bosætter sig i Nykøbing Mors