Victor og Svane.JPG (2)
Jonas Hermannsen.JPG (1)

Mors-Thy Håndbold og Jonas Hermannsen skilles

Jonas Hermannsen blev hentet ind i Mors-Thy Håndbolds ligatrup i starten af denne sæson og blev senere belønnet med en kontrakt for sæson 22/23. Nu er der imidlertid dukket en mulighed op, som gør at parterne har annulleret aftalen, og Jonas Hermannsen i stedet spiller i en anden klub i den kommende sæson.

- Jeg har fået et tilbud med mulighed for flere spilleminutter, mere ansvar og en større rolle, og det har jeg valgt at takke ja til. Min tid i Mors-Thy Håndbold har været helt perfekt. Jeg har trænet på et højt niveau og er blevet en masse erfaringer rigere - det har været en fed oplevelse på et godt hold med nogle gode gutter, siger Jonas Hermannsen.

- Jonas Hermannsen har fået en rigtig god mulighed, og det bakker vi naturligvis op om. Vi holder kontakten med Jonas, og planen er, at han fortsat skal træne med i Mors-Thy Håndbold, når det er muligt og giver mening. Vi glæder os til at se Jonas i hans nye klub og ønsker ham held og lykke, siger cheftræner i Mors-Thy Håndbold, Niels Agesen.