Victor og Svane.JPG (2)
Kasper Lindgren (2).JPG

Mors-Thy Håndbold og Kasper Lindgren forlænger

Når Mors-Thy Håndbold tager hul på de kommende sæsoner, er det fortsat med Kasper Lindgren på holdkortet. Mors-Thy Håndbolds forsvarsfyrtårn har underskrevet en ny toårig aftale. Dermed har Kasper Lindgren udsigt til sin 7. og 8. ligasæson hos de blå, og han glæder sig til at fortsætte.

- Mors-Thy Håndbold er et fedt sted at være. Jeg har en stor rolle og masser af ansvar, som jeg trives med, og vi har gang i noget spændende, så jeg kan ikke se, hvorfor det ikke skulle fortsætte. Over årene har jeg fået mere og mere ansvar og deler nu også anførerrollen med Lasse - det er en af de ting, som motiverer mig, og jeg glæder mig til de kommende to år i den blå trøje, siger Kasper Lindgren.

Hos Mors-Thy Håndbold og cheftræner Niels Agesen er der glæde over, at Kasper Lindgren er på plads.

- Kasper Lindgren er anfører og udfylder en vigtig rolle der. Derudover er han omdrejningspunktet i vores forsvar, hvor han skaber ro og tryghed for sig selv og sine omgivelser, som giver et fundament, alle kan arbejde ud fra. Lindgren har et kæmpe ansvar omkring defensiven, og med forlængelsen følger endnu mere ansvar omkring den defensive del. Det har været vigtigt for os med kontinuitet i begge ender af banen, så vi kan lægge nogle lag på som hold. Vi har nogle mål med Kasper, som han hele tiden rykker sig på, og kan vi fortsætte den udvikling, vil vi få en endnu stærkere leder og en endnu stærkere forsvarsstyrmand over tid, lyder det fra cheftræner Niels Agesen.

Aftalen med Kasper Lindgren løber til 30. juni 2025.

FAKTA:
Kasper Lindgren, født: 26. april 1998
Højde: 201 cm. Vægt: 106 kg.
Tidligere klubber: HF Mors
Bosat i Glyngøre med Nanna
Driver egen virksomhed
Personlig sponsor: NIC Denmark