Victor og Svane.JPG (2)
Krarup (3).jpg

Mors-Thy Håndbold og Lars Krarup fortsætter samarbejdet

De kommende to år hedder konstellationen på Mors-Thy Håndbolds bænk Agesen/Krarup. Mors-Thy Håndbold har nemlig indgået en ny to-årig aftale med assistentræner Lars Krarup. Krarup har været en del af Mors-Thy Håndbold siden 2014, hvor han har stået i spidsen for 2. divisionsholdet, og siden 2017 i en konsulentfunktion og som bindeled mellem liga og 2. division og sidenhen som ligaassistent.

Administrerende direktør i Mors-Thy Håndbold, Hans Peter Jarl Madsen, er glad for, at trænerteamet til de kommende sæsoner er på plads.

- Vi har prioriteret kontinuitet i assistenttræner-rollen, og den får vi ved fortsat at have Lars Krarup med ombord. Krarup har gennem efterhånden mange sæsoner været linket mellem de unge spillere, talenttruppen og ligaholdet. Det er gået godt, og vi tror på et kommende velfungerende samarbejde mellem ham og cheftræner Niels Agesen - så det vil vi naturligvis gerne fortsætte med, lyder det fra HP Madsen.

Også Lars Krarup glæder sig over at have fremtiden på plads:

- Helt enkelt er det i Mors-Thy Håndbold, jeg gerne vil være, og efter 12 sæsoner i HF Mors og Mors-Thy Håndbold-regi, er det blevet ”min klub”. Jeg synes, at vi er nået et langt stykke med fokus på talentarbejdet og implementering heraf længere oppe i systemet, og det vil jeg fortsat gerne være en del af, siger Lars Krarup.

Han ser frem til samarbejdet med Niels Agesen.

Allerede nu har Niels Agesen og jeg haft nogle gode snakke omkring vores fremtidige parløb på trænerbænken, og jeg glæder mig til et spændende samarbejde, hvor vi begge bidrager med idéer og tanker til vores træninger og kampe. Jeg er sikker på, at vi som klub er på vej i den rigtige retning. Vi har masser af spændende spillere på vej nedefra, vi har kvalificeret os til Santander Final4 for første gang i klubbens historie, og selvom vi ikke har leveret i forhold til tabellen, så synes jeg, at vi langt hen ad vejen har præsteret godt og er på rette vej, så optimismen er intakt, siger Lars Krarup.

Lars Krarup er fortsat cheftræner for 2. division, ligesom han fortsætter sit arbejde i HF Mors og på Håndbold Akademi Mors. Aftalen med Lars Krarup løber til 30. juni 2023.

FAKTA:
Lars Krarup, født 16. december 1981
Bosat i Glyngøre med Ida Marie og døtrene Martha, Karla og Magda