Victor og Svane.JPG (2)
25_Magnus_Norlyk.JPG

Mors-Thy Håndbold og Magnus Norlyk forlænger

Mors-Thy Håndbold og Magnus Norlyk har forlænget den eksisterende aftale med yderligere to år, så den nu løber til 30. juni 2026. Den 18-årige venstre fløj tiltrådte i Mors-Thy Håndbold d. 1. juli 2022, og på den korte tid har Magnus formået at imponere klubbens sportslige ledelse i en sådan grad, at det nu er blevet til en kontraktforlængelse. Ud over succesen i Mors-Thy Håndbold har præstationerne også kastet den første U21-landsholdsudtagelse af sig - her er Magnus afsted netop i denne uge sammen med sin tvillingebror, Victor.

- Jeg ser det som en stor mulighed for at kunne udvikle mig, og jeg er glad for, at vi har forlænget aftalen. Vi har en dygtig og ung trup, som det har været let at falde til i, og som er god at være en del af. Hierarkiet er ikke så markant, og alle bliver hørt, selv om man er ny og ung. Det er fedt at være med, og jeg havde slet ikke regnet med at skulle spille så meget, som det har været tilfældet, men vi unge spillere får chancen, og der er stor tillid fra trænerne - så hvis du gør det godt, bliver du belønnet, lyder det fra Magnus Norlyk.

Cheftræner Niels Agesen er glad for forlængelsen med Magnus Norlyk.

- Der er ikke tvivl om, at Magnus er fremtiden på den position for os. I Mors-Thy Håndbold glæder vi os meget over at have lavet en aftale med en spiller, der kan så mange ting på nuværende tidspunkt, og jeg er ikke i tvivl om, at hvis vi ellers sørger for at udfordre og presse Magnus og give ham noget tryghed, så kan han løfte sig til at blive en af de dygtigste på sit felt. Om det kommer til at tage et, to eller tre år, må tiden vise, men vi synes, at han gør det godt, og det er også derfor, at vi allerede nu har valgt at sige, at ham vil vi gerne have i mange år - så det er egentligt rimeligt simpelt, siger Niels Agesen.

Den nye aftale mellem Mors-Thy Håndbold og Magnus Norlyk løber til juni 2026.

FAKTA:
Magnus Norlyk, født: 24. oktober 2003
Højde: 182 cm. Vægt: 77 kg.
Tidligere klubber: Aars HK, HF Mors
Bosat på Mors-Thy Håndbold Akademi
Studerer HHX på EUC Nordvest
Personlig sponsor: Kelds Køreskole