Lasse Madsen Svane.jpg
36_Silas_Overby.jpg

Mors-Thy Håndbold og Silas Overby forlænger

Da Silas Overby kom til Mors-Thy Håndbold i december 2023 efter et ophold i Bundesligaklubben Füchse Berlin stod Mors-Thy Håndbold klar med en aftale om en plads i Talenttruppen og en mulighed for en plads i ligatruppen. Den plads fik Silas hurtigt kæmpet sig til, og nu er aftalen konverteret til en plads i ligatruppen, et medlemskab i Talent Group og en forlængelse - Mors-Thy Håndbold og 19-årige Silas Overby er nemlig blevet enige om at lægge to år på den nuværende aftale, så den løber til udgangen af juni 2027.


- Jeg var glad for at få muligheden dengang, og jeg har valgt at takke ja til en forlængelse, fordi Mors-Thy Håndbold har vist, at man tør at bruge unge spillere, og jeg føler at jeg har fået stor tillid. Jeg er faldet godt til, det er dejligt at være tilbage i vante omgivelser med mange af mine gamle håndboldkammerater, og jeg føler mig godt tilpas i klubben og på holdet, så det har været et nemt valg.

 - Det har været kæmpestort at få lov til at spille slutspil og European League med Mors-Thy Håndbold - det er dét, jeg altid har drømt om, og nu håber jeg bare, at det bliver til mere. Jeg drømmer om at blive en af de bærende kræfter i Mors-Thy Håndbold, og hvis jeg kigger længere frem, vil det være stort at komme til den tyske Bundesliga, lyder det fra Silas Overby.

- Silas har gjort det rigtigt godt, siden han kom til Mors-Thy Håndbold. Han er dedikeret og disciplineret og ekstremt målrettet omkring håndbolden. Hans tid udenlands har givet ham en god indsigt i, hvad det kræver at spille på håndbold på eliteniveau. Silas er fysisk stærk, har defensive spidskompetencer og generelt et stort udviklingspotentiale, som vi glæder os til at følge, lyder det fra Mors-Thy Håndbolds cheftræner, Niels Agesen.

Aftalen mellem Mors-Thy Håndbold og Silas Overby løber til 30. juni 2027.

FAKTA:
Silas Overby, født: 14. marts 2005
Højde: 198 cm. Vægt: 96 kg.
Tidligere klubber: Thisted IK, HF Mors, ISI Efterskole, Füchse Berlin
Bosat på Mors-Thy Håndbold Akademi og studerer på Thy-Mors HF & VUC