Victor og Svane.JPG (2)
Mors-Thy Håndbold (2).jpg

Mors-Thy Håndbold præsenterer overskud for 5. år i træk

Mandag d. 3. oktober blev der afholdt generalforsamling i Mors-Thy håndbold og her kunne bestyrelsesformand Kurt Sonne Thomsen præsentere et overskud for ligaklubben for 5. år i træk - nærmere bestemt på kr. 210.000,-

Et overskud der er skabt efter endnu et år, hvor klubben har oplevet en fantastisk opbakning fra sponsorer, erhvervsklub, publikum, frivillige og andre interessenter. En opbakning der vidner om den meget fine og stærke forankring i lokalsamfundet. Denne støtte er også medvirkende til iværksættelse af de tiltag, der fremadrettet skal sikre den fortsatte udvikling af klubben og derved skabe fundament for fortsat ligahåndbold i det nordvestjyske. Tiltag der bl.a. omfatter styrkelse af både organisationen samt spillertruppen.

På det sportslige område har det ligeledes være en meget fin sæson, hvor alle de opsatte mål blev opfyldt.

Trods en lidt udfordrende start på sæsonen med en lang række skader blev pladsen i slutspillet opnået efter en placering som nummer 7 i grundspillet. Semifinalen glippede dog trods 2 sejre i slutspillet samt yderligere jævnbyrdige kampe. For 2. år i træk kvalificerede Mors-Thy Håndbold sig til Santander Final 4, hvor det desværre blev til 2 nederlag og derved en samlet 4. plads.

Efter pokaltriumfen i sæsonen 2021/2022 var deltagelse i Europa-cup sikret. Vi trak GOG, som var for stærke, og vi røg ud af turneringen. Sportsligt træls, men godt for økonomien, da Mors-Thy Håndbold derved undgik de store rejseudgifter.

På generalforsamlingen takkede formanden Lars Erik Nielsen for en stor indsats i bestyrelsen, herunder en periode som formand. Lars Erik Nielsen udtrådte af bestyrelsen efter eget ønske og blev erstattet af Anders Sørensen, Nykøbing.

Mors-Thy Håndbold ser nu frem mod en ny sæson med store sportslige ambitioner, som hviler på en stærk støtte fra vores sponsorer og alle de thyboer og morsingboer, der følger og bakker op om holdet.