Victor og Svane.JPG (2)
Julegave3.jpg

Mors-Thy Håndbold sælger gaveæsker med øl fra Thy

Mors-Thy Håndbold sender en helt ny gaveæske på gaden på lørdag. Den skal være med til at sprede glæde i en kold tid, og med til at samle penge ind til håndboldklubben, der som alle andre er ramt af Corona-krisen.

- Det er en af de her skæve idéer, der har set dagens lys under en krise som Corona’en. Mors-Thy Håndbold plejer at lave et SpinningEvent, der giver et betydeligt bidrag til klubben, men det kunne vi ikke afholde i foråret, som vi plejer, og derfor måtte vi tænke i nye baner, fortæller Salgsdirektør Hans Peter Jarl Madsen.

Der gik ikke mere end et døgn, fra idéen så dagens lys, og indtil Thisted Forsikring, Sparekassen Thy, Thy-Mors Energi og Thisted Bryghus var med på idéen.

- De har alle bidraget til, at vi har kunnet realisere projektet og indtil videre har pakket 3.500 gaveæsker. Heraf er de første 2.000 allerede solgt. Det er selvfølgeligt vores håb, at alle vil bakke op og købe vores gaveæske, når de tænker i gaver til venner, familie, bekendte, forretningsforbindelser og så videre. Gaveæsken indeholder fem lækre øl fra Thisted Bryghus, fortæller Hans Peter Jarl Madsen.

De mange gaveæsker er pakket af frivillige, der på den måde - sammen med sponsorerne - er med til at rejse penge til håndboldoplevelser i topklasse i Mors-Thy Håndbold. 

Prisen for den nye gaveæske, der indeholder fem styk halvliters juleøl, bliver 150 kroner + pant i butikkerne.

Sælges i følgende udvalgte butikker fra lørdag den 3. oktober:

Løvbjerg, Nykøbing Mors 
SuperBrugsen, Glyngøre
SuperBrugsen, Ø. Jølby
SuperBrugsen, Thisted 
Føtex, Thisted
Kvix, Thisted   
Spar Simons Bakke, Thisted                                          
Spar Fårtoftvej, Thisted                         
Spar Koldby                                             
Spar Snedsted                                                              
Spar Bedsted                      
Spar Hvidbjerg Mors
Spar Hanstholm

 Yderligere informationer:
Salgsdirektør Hans Peter Jarl Madsen, tlf. 2123 1231