Victor og Svane.JPG (2)
Christoffer-Cichosz_1.jpg

Mors-Thy Håndbold sender Cichosz videre

Efter tre fortrinlige sæsoner forlader anfører Christoffer Cichosz Mors-Thy Håndbold til sommer. Cichosz har fået en unik mulighed, og den vellidte stregspiller fortsætter sin karriere i en topklub - en mulighed som Mors-Thy Håndbold ikke vil stå i vejen for.

- Vi græder med det ene øje og smiler med det andet. Vi siger farvel til en fantastisk spiller, fighter og personlighed - men det er nu en gang vores lod som udviklingsklub, samtidig er vi stolte af endnu en gang at kunne sende en af vores spillere videre, og vi ønsker Cichosz al mulig held og lykke fremover, siger Henrik Hedegaard fra Mors-Thy Håndbold og tilføjer, at Mors-Thy Håndbold har fået en økonomisk kompensation for at slippe Christoffer Cichosz midt i kontraktperioden.

Christoffer Cichosz: - Jeg har været sindssygt glad for min tid i Mors-Thy Håndbold, hvor jeg har udviklet mig både som spiller og som menneske. Der er en eminent interesse for håndbold i Thy og på Mors, og Mors-Thy Håndbold er bare et rigtig fedt sted at spille håndbold. Nu skal vi slutte denne sæson ordentligt af - det vil være det perfekte punktum for min tid i den blå trøje.