Victor og Svane.JPG (2)
Simon Lundorf.jpg

Mors-Thy Håndbold signer stort målmandstalent

Mors-Thy Håndbold har lavet en aftale med målmandstalentet Simon Lundorf fra sommer 2024, hvor han bliver tredje ben i en målmandstrio bestående af Svend Rughave og Oliver Larsen. Lundorf er aktuel på det danske M20-landshold, og i den kommende weekend kæmper han om DM-medaljer med Mors-Thy Håndbold Akademis U19-hold.

20-årige Simon Lundorf startede sin håndboldkarriere som U10-spiller i Thisted IK og fra U12 i HF Mors med bl.a. Henrik Tilsted som træner. Ligadebut opnåede han som 18-årig i slutspillet mod Fredericia HK i maj 2022, og i denne sæson har han været en del af talenttruppen med en ungdomskontrakt i Mors-Thy Håndbold, som nu fortjent bliver vekslet til en ligakontrakt.

- Det er en drengedrøm at tørne ud for Mors-Thy Håndbold. Jeg har fulgt klubben, siden jeg startede med at spille og har selv stået samme med Bette Balkan og råbt, så det er ret vildt, at jeg er her nu. Mors-Thy Håndbold har et godt træningsmiljø med en masse unge gutter, som er her for at give den gas, og hvor man arbejder hårdt og kæmper for logoet, og det er nogle værdier, jeg kan se mig selv i.

- Samtidig er klubben kendt for at vise unge spillere tiltro og tillid, og man er ikke bange for at give unge spillere chancen - så den håber jeg naturligvis på at få. Og så drømmer jeg om at kunne bide mig fast på holdet, få en rolle og hjælpe Mors-Thy Håndbold så godt jeg kan og være med til at bygge videre på de gode sæsoner, der har været de senere år, lyder det fra Simon Lundorf.

Cheftræner i Mors-Thy Håndbold, Niels Agesen, glæder sig over at have Simon Lundorf på plads.

- Simon er en ung målvogter, der allerede har vist sig frem og vist, hvad han kan. Han er ærgerrig og træningsvillig, og i fællesskab skal vi forsøge at sikre hans fortsatte udvikling henimod at blive ligamålvogter. Nu håber vi, at Lundorf får lov til at slutte sin U19-tid godt af til DM, og at han får nogle gode oplevelser med M20-landsholdet hen over sommeren, og så glæder vi os til at se ham i ligatruppen til juli, siger Niels Agesen.

Aftalen med Simon Lundorf løber til 30. juni 2026.

FAKTA:
Simon Lundorf, født: 2. januar 2004
Højde: 194 cm. Vægt: 98 kg
Tidligere klubber: Thisted IK, HF Mors, Ikast FS
Bosat i Nykøbing Mors
Bliver student fra Morsø Gymnasium til sommer