Victor og Svane.JPG (2)
Mads Thymann.jpg

Mors-Thy Håndbold sikrer sig stærk venstre back

Mors-Thy Håndbold fortsætter oprustningen til den kommende sæson med signingen af 24-årige Mads Thymann. Thymann er i gang med sin 6. sæson hos ligakonkurrenterne i Lemvig-Thyborøn Håndbold, og pr. 1. juli 2022 og to år frem trækker den alsidige venstreback den blå trøje over hovedet og går på banen for Mors-Thy Håndbold.

- Det var tid til, at der skulle ske noget nyt for mig, og Mors-Thy Håndbold kom med et godt tilbud og et spændende projekt, som jeg kunne se mig selv i. For mig er det et step op i forhold til økonomi og setup, og valget er truffet ud fra, hvad jeg synes vil være bedst for min karriere. Jeg kan godt lide, at der bliver hentet spillere ind med tanke på den måde, man gerne vil spille håndbold på, og det ser megaspændende ud med et nyt, ungt hold og en ny måde at spille på, siger Mads Thymann.

Svær beslutning

Det har været en meget svær beslutning at skulle sige farvel til Lemvig-Thyborøn håndbold for Mads Thymann.

- Men Mors-Thy Håndbold og Lemvig-Thyborøn Håndbold minder meget om hinanden, og jeg glæder mig til at blive en del af den blå familie. Jeg vil gerne tage håndbolden til næste skridt, og jeg tror på, at jeg med min rutine kan være med til at bygge et nyt hold op og vinde kampe. Jeg drømmer om, at vi skal spille slutspil og være en fast del af det, lyder det fra Mads Thymann.

Cheftræner Niels Agesen glæder sig til at se Mads Thymann i Mors-Thy Håndbold.

- Mads Thymann har noget x-factor. Han er en spillende skytte, han bevæger sig godt, han har et rigtigt godt skud, og han kan selv skabe gode situationer. Samtidig er han meget reflekterende og bevidst om, hvad han kan og ikke kan, og så er han en moden spiller, som kommer med en stor bunke rutine og erfaring, og det har vi behov for. Vi ser frem til at få Mads indlemmet i truppen i Mors-Thy Håndbold, siger Niels Agesen.

Aftalen mellem Mads Thymann og Mors-Thy Håndbold løber til juni 2024.

FAKTA:
Mads Thymann Hansen, født: 2. januar 1997
Højde: 196 cm. Vægt: 105 kg.
Tidligere klubber: Lemvig-Thyborøn Håndbold, Ikast Håndbold
Bosat i Holstebro med Marie