Victor og Svane.JPG (2)
thumbnail

Mors-Thy Håndbold søger ny administrerende direktør

Mors-Thy Håndbold er et holdsamarbejde mellem de to moderklubber HF Mors og Thisted IK. Siden sammenlægningen i 2007 har man været at finde i den danske håndboldliga.

Vi søger en direktør, der helt overordnet skal kunne tegne klubben både internt og eksternt under hensyntagen til klubbens mål og værdier og være bindeled til bestyrelsen på strategisk niveau og organisationen på operationelt niveau. Desuden vil direktøren få en rolle i forhold til samarbejde med den sportslige ledelse.

Direktøren skal både kunne varetage de ledelsesmæssige opgaver, der ligger i forbindelse med personaleledelse samt kunne varetage de overordnede administrative opgaver, der sikrer, at klubben drives forsvarligt og med hensigtsmæssig udnyttelse af alle ressourcer – både de menneskelige og de økonomiske.

Profil:

Direktøren vil få opgaver inden for både personaleledelse, administrativ ledelse, salg og det sportslige område og skal derfor have brede kvalifikationer inden for drift, økonomi og personalehåndtering med motivation og trivsel som fokusområder. I øvrigt foretrækkes ansøgere med ledelseserfaring. Det forventes, at du

  • Har gode samarbejdsevner – flair for at få alle i organisationen til at spille sammen
  • Har gode kommunikationsevner
  • Er god til konfliktløsning
  • Er en stærk afslutter – følger tingene til dørs
  • Har drive og engagement
  • Er åben og ærlig
  • Er fleksibel – både i forhold til arbejdstider og opgaveløsning
  • Har stor interesse for håndbold på eliteniveau

Vi tilbyder:
Et spændende job i et dynamisk miljø, hvor tingene går hurtigt, og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Du bliver en del af en organisation, hvor man brænder for håndbolden og lokal talentudvikling på Mors og i Thy.

Tiltrædelse og arbejdstid:
1/7 2022.

Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer pr. uge, men du skal være villig til at yde en ekstra indsats, når behovet opstår.

Løn:
Der aflønnes efter kvalifikationer og tilbydes pensionsordning.

Ansøgning:
Ansøgningen sendes til bestyrelsesformand Kurt Sonne Thomsen på mail kst@morsthy.dk senest den 6. april 2022. Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Kurt Sonne Thomsen på tlf. 20161842. Ansættelsessamtaler vil finde sted i løbet af uge 16.