Victor og Svane.JPG (2)
Magnus Norlyk.jpg

Mors-Thy Håndbold tilknytter fløjtalent

Fra 1. juli 2022 er den 18-årige venstre fløj, Magnus Norlyk, en del af Mors-Thy Håndbolds ligatrup. Magnus Norlyk er ud af en ægte håndboldfamilie med tvillingebror Victor på HF Mors’ U19-hold, storebror Oliver i Skjern Håndbold og far Lars, som er ligadommer. Magnus har fået sin håndboldopvækst i Aars HK og fik via sit efterskoleophold på Skyum Idrætsefterskole smag for talentmiljøet i HF Mors og på Håndbold Akademi Mors.

For unge Magnus Norlyk er ligakontrakten en drøm, der er gået i opfyldelse.

- Det er gået stærkt, siden jeg kom til Mors, og det er ikke helt gået op for mig endnu. Mors-Thy Håndbold har et godt træningsmiljø med dygtige spillere og mennesker omkring til at udvikle og hjælpe unge spillere op igennem systemet. Det er fedt, at man giver unge spillere chancen, og jeg er selvfølgelig glad for, at Mors-Thy Håndbold tror på mig. Jeg kan lære en masse af de erfarne spillere i ligatruppen, og mit mål er at udvikle mig og på sigt blive en profil i Mors-Thy Håndbold. 

Mors-Thy Håndbolds cheftræner glæder sig til at få Norlyk med i truppen.

- Magnus er et stort fløjtalent, som kan noget ekstraordinært, som ikke mange unge spillere kan. Han er U19-spiller, men har allerede nu trænet en del med ligatruppen og har også været med i et par kampe - og både Magnus og vi synes, at han er klar til at blive udfordret på et højere niveau. Det bliver spændende at få Magnus med omkring ligatruppen, lyder det fra Niels Agesen.

Aftalen mellem Mors-Thy Håndbold og Magnus Norlyk løber til juni 2024.

FAKTA:
Magnus Norlyk, født: 24. oktober 2003
Højde: 182 cm. Vægt: 77 kg.
Tidligere klubber: Aars HK, HF Mors
Bosat på Håndbold Akademi Mors
Studerer HHX på EUC Nordvest