Victor og Svane.JPG (2)
Nicklas Graugaard.JPG

Mors-Thy Håndbold udlejer stortalent

Nicklas Graugaard til Skive fH

Mors-Thy Håndbold har udlejet målmand Nicklas Graugaard på en 1-årig aftale pr. 1. juli 2018. Nicklas Graugaard står overfor sit første seniorår, som kommer til at foregå i naboklubben, Skive fH. Nicklas vil fortsat være tilknyttet Mors-Thy Håndbold i et vist omfang - han skal eksempelvis deltage i klubbens målmandstræninger.

Sportschef Henrik Hedegaard, Mors-Thy Håndbold: - Vi har lavet en fornuftig aftale med Skive fH, hvor Nicklas bliver fast makker med en anden tidligere Mors-Thy-spiller, Mads Meldgaard i målet. Han kan dermed forhåbentligt se frem til mere spilletid og til at blive matchet på 1. divisionsniveau. Vi er fuldt ud fortrøstningsfulde ved at sende Nicklas til Skive, hvor der er et godt træningsmiljø og høje ambitioner, og hvor Nicklas får mulighed for at udvikle sit store potentiale yderligere.

Nicklas Graugaard: - Det bliver et spændende nyt kapitel for mig, og jeg glæder mig over at have fået en god mulighed for at udvikle mig på et højt niveau. At det er i netop Skive fH, gør det muligt for mig at passe min skole og samtidig træne med dygtige spillere, som kan være med til at fortsætte min udvikling. Jeg kommer til træne med Mors-Thy Håndbold-truppen 1-2 gange i måneden i forbindelse med de specielle målmandstræninger.