Victor og Svane.JPG (2)
Spinning HP.jpg

Mors-Thy Håndbold udskyder SpinningEvent 2020

Med omkring 550 deltagere var der lagt op til en festlig aften med lækker mad, livemusik og underholdning lørdag d. 21. marts, hvor Mors-Thy Håndbold skulle afvikle det årlige SpinningEvent 2020. Men sådan bliver det ikke. Vi har valgt at udskyde SpinningEvent 2020 i forhold til sundhedmyndighedernes anbefalinger om at aflyse eller udskyde større arrangementer grundet frygten for coronasmitte.

Salgsdirektør i Mors-Thy Håndbold, Hans Peter Jarl Madsen, er ærgerlig over udviklingen.

- Vi ser os nødsaget til at udskyde SpinningEvent 2020 på ubestemt tid. Vi er drønærgerlige over ikke at kunne afvikle festen som planlagt, men vi bliver naturligvis nødt til at tage vores forholdsregler og passe på hinanden, siger HP Jarl Madsen.

- Jeg har været i dialog med direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen, som også har udskudt et storstilet SpinningEvent på ubestemt tid, og jeg er ikke i tvivl om, at det er den rigtige beslutning vi har taget. Vi har fået en fantastisk opbakning fra sponsorer, vores 16 ryttere og frivillige hjælpere, som var klar til festen, og den vil vi gerne sige tusind tak for, slutter Hans Peter Jarl Madsen.

Mors-Thy Håndbold SpinningEvent 2020 skulle afvikles lørdag d. 21. marts i Sparekassen Thy Arena | Mors i forbindelse med Mors-Thy Håndbolds ligakamp mod SønderjyskE Herrer. Der er endnu ikke fastlagt en ny dato. Allerede købte billetter er gyldige til den nye dato, som bliver meldt ud på et senere tidspunkt, ligesom købte billetter naturligvis også refunderes.