Victor og Svane.JPG (2)
MTH_Nøvling.jpg

Mors-Thy Håndbold vandt målorgie

Hele 77 mål blev der scoret i aftenens 2. divisionskamp, hvor Mors-Thy Håndbold tog imod Nøvling IF på hjemmebane i Thyhallerne. En kamp hvor Mors-Thy Håndbold havde styringen fra start til slut, og hvor en del spillere fra ligatruppen fik nogle gode kampminutter i benene.

- Når det er muligt, bruger vi sædvanligvis januar måned på at få skadede spillere tilbage, og give dem, som ikke har spillet så meget på ligaholdet, en masse kampminutter. Muligheden var der i dag, hvor vi stillede med et stærkt hold, og jeg synes, at vi var bedre på alt stort set hele kampen igennem. Vi sætter os hurtigt på kampen og får en masse lette mål på kontra og tomt mål, fordi Nøvling IF spiller 7 mod 6. Målene vælter ind i første halvleg, som vi fører 23-15 ved pausen, beretter Lars Krarup.

Allerede der var kampen afgjort, og i anden var det kun et spørgsmål om sejren størrelse, og det hele fes en smule ud.

- Intensitet og vildskab udeblev i dag - i hvert fald defensivt. Men til gengæld var der kreativitet og skarphed. Helt generelt haltede den defensive del gevaldigt, mens det offensive fungerede rigtigt fint med mange, som bød ind. Magnus Storgaard Pedersen gjorde det godt igen i dag og blev kampens topscorer, Marcus Norrbrink lavede 10 mål på 11 forsøg, Oscar von Oettingen 7 på 8 - men jeg kunne nævne alle for flot angrebsspil, lyder det fra Lars Krarup.

Nu kan holdet se frem til små to ugers pause inden næste kamp, som er lokalopgøret mod IF Nordthy på søndag d. 12. februar kl. 15.00 i Nordthyhallen.

2. division: Mors-Thy Håndbold - Nøvling IF 45-33 (23-15)

Målscorere:
Magnus Storgaard Pedersen 11 (1)
Marcus Norrbrink 10
Oscar von Oettingen 7
Thomas Petersen 6 (2)
Kristian Vukman 5
Morten Libak 2
Nik Haaning 2 (2)
Rasmus Knudsen 1
Svend Rughave 1

Svend Rughave 6/26
Simon Lundorf 6/18

Næste kamp:
Nordthy IF - Mors-Thy Håndbold
Søndag d. 12. februar kl. 15.00 i Nordthyhallen