Victor og Svane.JPG (2)
Vinder.jpg

Mors-Thy Håndbold vinder 2. division

Søndag eftermiddag sikrede Mors-Thy Håndbolds 2. divisionsherrer endegyldigt førstepladsen i puljen, da Tvis blev sendt hjem med et nederlag på 35-26. Dermed har holdet kun sat fire point til, inden de sætter punktum for en forrygende sæson mod Skive fH i sæsonens sidste kamp på lørdag.

Træner Flemming Hangaard:

- Det er svært at være utilfreds, når vi har vundet med ni mål. Vi får løbet kontra mod et hold, som ikke gider at løbe hjem, og havde vi været endnu skarpere, kunne vi have scoret 10 mere. Men jeg synes, at vi gør det godt, og det er ligegyldigt, hvem vi sætter ind - Oscar von Oettingen viser, hvad han indeholder, og Nik Haaning, Mikkel Zimmer og Markus Eriksen falder bare ind på holdet.

Inden sæsonen havde vi spået, at vi ville komme til at ligge på 5.-8. plads, så jeg må ærligt sige, at det overrasker mig l en smule, at vi har vundet puljen. Men vi er bare gode, og det viser, at ungdoms- og talentarbejdet virker. Der kommer hele tiden nye spillere, og de er gode. Vi har haft nogle kampe, hvor vi har haft flere spillere fra U19 2 med, som også har været dominerende på 2. divisionsholdet. De har en fantastisk indstilling, er sultne og spiller for at blive bedre, og det er fedt at arbejde med. Vi har stabile og gode og har stort set ikke haft udsving, så det har været en fantastisk sæson, siger Flemming Hangaard.

2. division: Mors-Thy Håndbold - Tvis 35-26 (16-12)

Målscorere:
Jonas Hermannsen 9 (1)
Viktor Bergholt 8
Oscar von Oettingen 5
Jacob Hansen 5
Markus Eriksen 3
Nik Haaning 2
Rasmus Knudsen 1
Mathias Stisen 1
Mikkel Zimmer 1

Viktor Warrer 17/35
Andreas Højer Vilhelmsen 2/10

Næste kamp:
2. division: Mors-Thy Håndbold - Skive fH
Lørdag d. 9. april 2022 kl. 13.00 i Nykøbing Hallen

Her fejrer vi drengenes flotte og fortjente puljesejr efter kampen.