Victor og Svane.JPG (2)
Victor Basse Henning.jpg

Mors-Thy Håndbold x Craft

Vi er stolte over at annoncere et banebrydende samarbejde med Craft. Fra juli 2024 og de næste fire år vil Craft være officiel leverandør af beklædning til Mors-Thy Håndbold - alt fra spillertøj, træningstøj og opvarmningstøj til rejsetøj og løbesko samt diverse udstyr.

Dette markerer starten på en ny æra for Mors-Thy Håndbold, der siden 2012 har været i samarbejde med Hummel. Vores fælles passion for sport og innovation bringer os sammen i dette historiske partnerskab, og vi er beærede over at få Craft med i vores store kreds af partnere, der støtter vores ambitioner og stræben efter succes 🏆

På billedet stråler Victor Norlyk og Henrik Tilsted i deres nye Craft-udstyr sammen med Henrik Basse Schmidt fra Craft, og sammen ser vi frem til at skabe nye øjeblikke, sejre og historier.

Samtidig med at vi byder Craft velkommen i Mors-Thy Håndbold, vil vi gerne benytte lejligheden til at takke Hummel for et fantastisk samarbejde siden 2012. Det var med Hummel på trøjerne i de glade semifinaledage i foråret 2013. Det var anfører Emil Bergholt, der løftede Santander-pokalen iført Hummel i 2021, hvor vi også præsenterede vores første sublimationstrøje i klubbens historie.

Nu ser vi frem til et nyt, stærkt og givtigt samarbejde med Craft. Lad os tage hul på denne spændende rejse sammen, hvor Mors-Thy Håndbold og Craft går hånd i hånd mod nye udfordringer og triumfer! 💙