Victor og Svane.JPG (2)
Spanggaard (5).JPG

Mors-Thy Håndbolds talentarbejde sender Spanggaard videre

Nicolaj Spanggaard stopper i Mors-Thy Håndbold efter denne sæson. Efter otte år i HF Mors- og Mors-Thy Håndboldregi, er tiden kommet til at prøve noget andet i håndboldmæssig sammenhæng, og endnu en gang kan Mors-Thy Håndbold sende et talent fra egne rækker videre i håndboldkarrieren.

- Spanggaard har udfyldt en vanskelig rolle som andetvalg her i Mors-Thy Håndbold på bedste vis. Han har arbejdet for tingene og overordnet leveret en god indsats. Vi takker Spanggaard for indsatsen i den blå trøje og sender ham nu videre med ønsket om held og lykke videre i fremtiden, lyder det fra Henrik Hedegaard.

Hovedpersonen selv ser frem mod et nyt kapitel i håndboldkarrieren.

- Allerførst vil jeg takke alle vores fantastiske fans, frivillige, holdet og staben, som er med til at danne rammen om et godt sted at spille og en fantastisk klub at være en del af. Jeg er taknemlig for og stolt over at have været en del af Mors-Thy Håndbolds ligahold de seneste sæsoner, og jeg synes at jeg har haft en god rolle og føler, at jeg har udviklet mig både som spiller og som person. Nu skal jeg videre til klub, hvor jeg kan få en større rolle og mere spilletid og qua det udvikle mig mere, slutter Nicolaj Spanggaard. 

Nicolaj Spanggaard har spillet 30 ligakampe og scoret 55 mål for Mors-Thy Håndbold.