Victor og Svane.JPG (2)
Mads Svane1.jpg

Næste opgave: Aalborg Håndbold

Pálmarsson, Claar, Hansen, Hoxer - og alle de andre. Det er et stjernespækket mandskab, der gæster Thyhallerne lørdag eftermiddag, og vi glæder os til at byde Aalborg Håndbold og de mange tilskuere velkommen i Thisted.

Aalborg Håndbold ligger nr. 1 i HTH Herreligaen og har kun sat et enkelt point til - på hjemmebane mod Bjerringbro-Silkeborg, resten af kampene er vundet sikkert. Derudover indtager de 4. pladsen i pulje B i Champions League og spillede så sent som i onsdags uafgjort med THW Kiel på udebane. Det siger lidt om, hvad for en modstander, vi står overfor lørdag.

I kampen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold fik Mads Svane Knudsen ligadebut for de blå, og den unge playmaker glæder sig opgøret mod Aalborg Håndbold.

- Det bliver først og fremmest rigtigt sjovt. Aalborg Håndbold kommer med mange verdensstjerner, som vi skal forsøge at dæmme op for. Det bliver ikke nogen let opgave, men det bliver heller ikke umuligt, så vi går benhårdt efter to point. De har mange kampe i øjeblikket, så det skal vi se, om vi kan lukrere lidt på. De kommer fra et hårdt kampprogram og en hård midtuge-kamp i Kiel, så vi skal ud og sætte noget tempo i kampen og se, om vi kan løbe lidt med dem og drille dem på den måde, siger Svane og fortsætter:

- Opbakningen kommer til at gøre en forskel. Det er altafgørende, at Bette Balkan giver den fuld gas, og at hele hallen er med. Det lyder til, at der bliver udsolgt, så der bliver forhåbentligt en helt suveræn stemning, som kan bære os igennem kampen, lyder det fra Mads Svane.

Mads Svane og Co. går på banen lørdag eftermiddag kl. 15.00 til håndboldfest i Thyhallerne, og du kan sikre dig billet til opgøret her: Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)

HTH Herreligaen, 10. runde: Mors-Thy Håndbold - Aalborg Håndbold
Lørdag d. 5. november 2022 kl. 15.00 i Thyhallerne      
Dommere: Jeppe Theis Vestergaard og Daniel Møller
Observatør: Per Skovgaard

Billetsalg på Mors-Thy Håndbold (morsthy.dk)
Kampen vises på TV2 Play og kan følges via livescore i Tophåndbold app’en.

Mads Svane Knudsen er personligt sponseret af GBS Management.