Victor og Svane.JPG (2)
Henrik Tilsted.jpg

Nat og dag

Nederlag i Holstebro

To vidt forskellige halvlege udspillede sig i aftenens kamp mod TTH Holstebro: En første halvleg på hjemmeholdets præmisser, hvor Mors-Thy Håndbold havde det svært, og en anden halvleg hvor vi smed hæmningerne, blæste derudaf og pressede TTH i slutfasen af kampen. Dog ikke nok til at pille ved resultatet 30-28 og dermed en sejr til grundspillets nr. 3, som fortsat ligger 3’er i slutspilspulje 2 med 1 point mindre end Ribe-Esbjerg HH på 2. pladsen. Der er derfor lagt op til to kæmpedramaer på lørdag, hvor vi tager imod Ribe-Esbjerg HH på hjemmebane, og TTH Holstebro skal en tur til BSV.

Assistenttræner og nybagt far Jonas Degnbol:
- Vi kommer ok fra land og spiller fint det første kvarter, men brænder lidt for meget. Herefter lader vi TTH Holstebro tage styringen det sidste kvarter. Vi har store problemer med deres stregspil og får ikke dækket af for screeninger og indspil. Vi mangler power - men den finder vi til gengæld frem i anden halvleg, hvor vi smider hæmningerne og bliver ved med at kæmpe til det sidste, hvilket er kendetegnende for vores hold.

Vi spiller forrygende i anden halvleg, og havde vi spillet 5 minutter længere, så tror jeg sgu at vi havde vundet! Vi skal tage de gode præstationer fra anden halvleg med til kampen på lørdag og så skal vi slutte en fantastisk sæson af med en god kamp.

Ros til vores midterforsvar i anden halvleg - det var på et niveau som var slutspilsværdigt, og så synes jeg at Tilsted spiller en fremragende kamp og Mads A. løser angrebet flot.

Nickolei Jensen:
- Kampen i dag er omvendt end de tidligere mod TTH Holstebro - i dag er det vores forsvar der halter mest og TTH har 18 mål allerede ved pausen. I anden halvleg scorer vi på en del flere chancer, som gør at vi kommer tilbage, og vi lykkes med vores 7-mod-6-spil.

Christoffer Cichosz:
- Vi tør at tage nogle chancer, som vi ikke har turdet tidligere i slutspillet, og især i anden halvleg slipper vi håndbremsen og spiller med højt tempo og med høj risiko, og jeg synes at det bliver en god kamp for os.

Sæsonens sidste kamp på hjemmebane er på lørdag i Jyske Bank Mors Arena, hvor semifinale-kandidaterne fra Ribe-Esbjerg HH kommer på besøg. Ribe-Esbjerg kan selv afgøre deres videre færd - en sejr og de ryger direkte i semifinalen.

Efter kampen arrangerer vi et uformelt Farvel & Tak-arrangement på banen. Vi siger farvel og tak til Jan Paulsen og de spillere, som stopper i Mors-Thy Håndbold og kårer Årets Spiller og Årets Talent.

Herefter er der fri adgang på banen, hvor alle er velkomne, og hvor spillere, trænere mm. vil være til stede og til rådighed for en snak og en selfie. Der sælges pølser, øl og vand. Ved køb af 2 pølser, modtager du en bon med mulighed for at vinde fine præmier.

Der er kun én ting at sige: KOM I JYSKE BANK MORS ARENA PÅ LØRDAG, så du kan være med til at fejre sæsonen der er gået sammen med spillere, trænere, sponsorer, frivillige, tilskuere - kort sagt alle i og omkring klubben for endnu en fantastisk sæson i Mors-Thy Håndbold.

Slutspil 888ligaen, 5. runde: TTH Holstebro - Mors-Thy Håndbold 30-28 (18-12)

Målscorere:
Christoffer Cichosz 5
Marcus Dahlin 5
Henrik Tilsted 5
Nickolei Jensen 4
Lasse Pedersen 3
Stefan Nielsen 3
Allan Toft Hansen 2
Mads K. Andersen 1

Stillinger undervejs: 4-3, 8-6, 11-7, 15-10, 21-13, 24-20, 28-24, 30-27

Tilskuertal: 2.443

Næste kamp: Mors-Thy Håndbold - Ribe-Esbjerg HH
Lørdag d. 29. april kl. 18.30 i Jyske Bank Mors Arena

Billetter kan købes på: http://shop.morsthy.dk/kampe/MTH-REHH_Slutspil