Nederlag i Århus

De tekniske fejl blev minimeret, angrebsspillet var godt, men den defensive del haltede, og der manglede redninger. Det er i store træk overskrifterne fra lørdagens nederlag til Skanderborg Aarhus Håndbold.

Mors-Thy Håndbold kom lynhurtigt bagud 3-0, inden den første scoring blev sat ind. Mors-Thy Håndbold spillede ganske fint angrebsspil, men havde specielt i første halvleg problemer med at passere SAH’s målmand, Kristoffer Laursen, hvilket førte til en del kontrascoringer til hjemmeholdet. Værst så det ud ved 17-9, men et par gode aktioner af Marcus Norrbrink i slutningen af første halvleg reducerede hjemmeholdets føring til 6 mål ved pausen. I anden halvleg fik Mors-Thy Håndbold hentet yderligere to mål til stillingerne 21-17 og 23-19, men Skanderborg Aarhus Håndbold trak fra igen, og det sidste kvarter byttede de to hold mål, og kampens resultat blev 37-29.

- Vi har brugt meget tid på vores angrebsspil, fordi det var skidt sidst, og langt hen ad vejen fungerer det okay. Men vi lukker 37 mål ind, så det er klart, at vi mangler redninger, selvom vi får nogle afslutninger ud på nogle punkter, hvor vi gerne vil have dem, så vi mangler også forsvarsspil. Problematikken er egentligt i første halvleg, hvor vi gør det for nemt for dem, og de får skabt et forspring.

Jeg synes egentligt, at der kommer god energi. Axel og Norrbrink kommer med masser af power. Norrbrink har været ude meget af opstarten og har ikke kunnet deltage, og han fortjener ros for at vise noget af det, han kan. Jeg synes, at vi ser en anden Thymann. Victor Norlyk, Tim og Magnus Norlyk kommer ind med noget energi. Så der er noget at tage med, men vi skal have sat det hele sammen. Vi kan ikke dække godt op og have mange redninger og så ikke spille angrebsspil den ene gang og så omvendt den anden gang. Så vi har et fælles stykke arbejde om, at vi kan løfte det hele på samme tid, lyder det fra cheftræner Niels Agesen.

HTH Herreligaen, 7. runde: Skanderborg Aarhus Håndbold - Mors-Thy Håndbold 37-29 (20-14)

Udvisninger: Skanderborg Aarhus Håndbold 2, Mors-Thy Håndbold 5

Stillinger undervejs: 3-0, 7-3, 9-3, 11-6, 14-7, 17-9, 18-12, 21-17, 24-20, 27-21, 30-23, 33-25, 36-28

Tilskuertal: 1.485