Nederlag i Aarhus i sæsonpremieren

Bagud, foran, bagud, nederlag. Således forløb aftenens kamp i meget korte træk. Mors-Thy Håndbold var meget tæt på det helt store comeback i en kamp, hvor det så svært ud med kun tre scoringer efter de første 17 minutter. Spillet så egentligt fint ud, men SAH’s målvogter stod i vejen på de mange gode chancer.

Mors-Thy Håndbold var med til 3-3, inden hjemmeholdet trak fra og bragte sig foran 9-3, inden Marcus Midtgaard sørgede for 4. scoring til de blå. Mors-Thy Håndbold gik i 7 mod 6, og det gav pote i første omgang med to afbrændere fra SAH på tomt mål og scoringer til de blå. Spillet flød bedre, men pausestillingen var 16-11 efter en SAH-scoring i sidste sekund.

Anden halvleg var knapt gået i gang, da Kasper Lindgren fik en tynd udvisning, men Mors-Thy Håndbold vandt undertallet. Den gode periode fortsatte, og Mors-Thy Håndbold fik reduceret til 16-14 med flere muligheder for 16-15. I stedet blev det 18-14, inden Lasse P. x 2, Mads Svane og Kristoffer Vestergaard x 2 sørgede for udligning til 19-19 efter en timeout fra hjemmeholdet. Det blev også 20-20, Mads Svane og Marcus Midtgaard sørgede for scoringer til Mors-Thy Håndbolds første føring og yderligere scoring til 20-22.

Desværre holdt føringen ikke, og SAH bragte sig foran 23-22 med 5 minutter tilbage og 25-22 med små 3 minutter tilbage af opgøret, og på trods af et par gode scoringer af Mors-Thy Håndbolds topscorer, Henrik Tilsted, formåede vi ikke at svare igen, og kampen endte med et nederlag på 28-25.

Herreligaen 1, runde: SAH - Mors-Thy Håndbold 28-25 (16-11)

Udvisninger: SAH 1, Mors-Thy Håndbold 2

Stillinger undervejs: 2-0, 3-3, 6-3, 10-5, 14-9, 16-12, 16-14, 19-16, 19-19, 20-20, 20-22, 23-22, 25-22, 26-24