Nederlag i Esbjerg

Ikke meget gik vores vej, da Ribe-Esbjerg HH føjede det blot andet liganederlag i sæson 23/24 til Mors-Thy Håndbold. Hjemmeholdet fik fra kampens start lov til at spille med musklerne, og det bekom ikke Mors-Thy-spillerne vel. Derudover fik hjemmeholdets målvogtere overtaget på Mors-Thy Håndbolds skytter allerede fra første halvleg, og derfor var pausestillingen 12-10.

Fire REHH-scoringer i træk gav Mors-Thy Håndbold en forfærdelig start på anden halvleg, inden kampens lyspunkt og topscorer, Mads Svane, scorede til 16-11. Der var også fem måls forskel efter 40 minutter, men herfra trak hjemmeholdet fra, og Mors-Thy Håndbold var reelt set aldrig i nærheden af sejren.

Vi tager arbejdshandskerne på i den kommende uge og er klar til næste kamp på søndag mod SønderjyskE.

Herreligaen, 10. runde: Ribe-Esbjerg HH - Mors-Thy Håndbold 30-21 (12-10)