Victor og Svane.JPG (2)
Århus_MTH.jpg

Nederlag i første træningskamp

Der er lidt at arbejde med! Det må være konklusionen efter dagens træningskamp mod Århus Håndbold, som endte med et nederlag på 31-22.

Der var spilletid til alle, og hele 12 forskellige spillere kom på scoringstavlen. Flittigst scorende var debutant Jonas Gade, som bl.a. bragede Mors-Thy Håndbolds tre første scoringer ind. Mors-Thy Håndbolds spil var præget af mange tekniske fejl, herunder mislykkede indspil til Allan Toft Hansen og Emil Bergholt på stregen, særligt Frederik Tilsted og Tobias Svend Rasmussen kæmpede med den del. Og når det ikke lykkedes, straffede Århus Håndbold ubønhørligt fejlene, og bolden lå bag Søren P. eller Nicklas Graugaard i Mors-Thy-målet.

Cheftræner Søren Hansen:
- Vi har faktisk trænet rigtigt godt og også spillet godt til træning - det var var bare svært at se i dag, hvor der ikke var ret meget, der sad i skabet. Århus Håndbold spillede klart bedre end os - måske har det noget at sige, at det var deres tredje kamp mod vores første. Vi fandt aldrig rigtigt rytmen og brændte meget på nogle store chancer, og der er helt sikkert ikke mange, der går fra banen med en ”plus-fornemmelse”. Nu skal vi hjem og træne, og så ser vi frem mod træningskampen mod Skövde IF på lørdag.


Træningskamp: Århus Håndbold - Mors-Thy Håndbold 31-22 (14-9)

Målscorere:
Jonas Gade 4
Kasper Lindgren 3
Jacob Hessellund 3 (2)
Allan Toft Hansen 2
Frederik Tilsted 2
Emil Bergholt 2
Søren Nørgård 1
Lasse Pedersen 1
Tobias Svend Rasmussen 1
Frederik Nørbjerg 1
Jens Dolberg 1
Marcus Dahlin 1


Stillinger undervejs: 1-2, 5-3, 7-6, 10-6, 13-8, 17-11, 21-13, 23-17, 26-18, 29-22

Udvisninger: Århus Håndbold 3, Mors-Thy Håndbold 0

Tilskuertal: 130

Næste kamp:
Træningskamp: Mors-Thy Håndbold - Skövde IF (Sverige)
Lørdag d. 10. august kl. 15.00 i Holing Centret, Herning